O vas o no vas i si no vas, vénen

Un món que corre. I cada vegada més ràpid. Gent amb poc temps o gent que no sap tenir més temps. Millennials instal·lats en noves maneres de viure –per cert, les discoteques estan tancant en cascada perquè la gent ja no lliga anant a moure l’esquelet–, seguits de la generació Z que igualaran o superaran l’hàbit. Persones que precisament de tan estressades que viuen necessiten fer ioga abans que relaxar-se cuinant.

Respirar conscientment, aquietar la ment, i viure l’ara i aquí recomanen els coach de torn i els experts en espiritualitat. Sigui com sigui, la realitat és la que és i cada vegada més gent tira de menjar per emportar quan la gana truca a l’estómac. El take away també forma part de l’ara i aquí perquè cada vegada té més demanda i el seu creixement no sembla que s’hagi d’aturar a curt termini.

Transporta els teus aliments amb els nostres envasos «Feel Green», fabricats amb matèries primes reciclades i/o respectuoses amb el medi ambient.

Ciclistes i motoristes repartint a domicili ja formen part del paisatge urbà. Sortir de la feina o anar de compres i arribar a casa amb una bossa amb un kebab o, senzillament, entrar a un supermercat amb un córner on dos japonesos et preparen una safata de sushi llest per menjar és tan quotidià com que a Finlàndia nevi a l’hivern i a Escòcia hi plogui tot l’any.

Si cada vegada parlem menys per telèfon amb amics, coneguts i saludats i ens comuniquem més per missatgeria, és lògic pensar que les aplicacions per fer una comanda cada vegada tinguin més èxit davant el gest de fer-ho trucant al clàssic xinès o a la pizzeria. La digitalització en aquest sector no és cap excepció. Ben al contrari, és galopant.

Les caixes de cartró amb finestres són ideals per a tota mena de menjar ràpid com, per exemple, sushi i amanides.

Una de les notícies econòmiques de l’estiu passat era la fusió de la britànica Just Eat amb l’holandesa Takeaway.com, creant un gegant multinacional que l’any 2018 va gestionar 360 milions de comandes per un valor de 7.300 milions d’euros. Take away i delivery, les grans tendències.

Segons dades d’AlphaWise, el servei d’anàlisi de mercats de Morgan Stanley, el volum de negoci es multiplicarà per 10 en un parell d’anys. Per fer-se càrrec de l’explosió del fenomen es calcula que l’any 2022 un 11% del mercat mundial s’alimentarà gràcies al repartiment de menjar a domicili, el doble que ara.

Aquestes dades ajuden a entendre la instal·lació de les anomenades cuines fosques (dark kitchen) o cuines fantasma. És a dir, d’allò que imaginem que és un restaurant clàssic hi hem d’eliminar taules, cadires, barres i cambrers perquè les cuines es dediquen exclusivament al repartiment a domicili. O vas o no vas i si no vas, vénen.

Envasos per a menjars apropiats per a restaurants orientals, italians, etc. Resistent als greixos. Amb orelles de tancament.

I si vénen al vostre establiment a buscar o et busquen a tu perquè vagis a portar menjar has d’estar preparat. Per això tenim per a vosaltres tota una bateria de productes al catàleg de Garcia de Pou com són les terrines per a cremes i sopes fredes i calentes de cartró en diversos colors i personalitzables, enciameres, bosses per a hamburgueses i safates per a hot-dog, caixes per a sushi i menjar oriental en general o tantes altres opcions de caixes, maletes automuntables o porta pots, per exemple.

I mentre aneu preparant una nova comanda us deixem una mica de música per treballar ben a gust tot escoltant una versió del «Why» de Michael Jackson, com no podia ser d’altra manera, d’un duet anomenat «Take Away».

Post Anterior Post Següent

També et podria agradar