vajilla-melamina

VAIXELLA RESISTENT D’ALTA QUALITAT PER A L’EXTERIOR

A l’estiu ve de gust  esmorzar, dinar i sopar a l’exterior. Es freqüenten bars, guinguetes de platja i restaurants amb terrassa, piscines, complexos turístics i càmpings on gaudir d’una bona vetllada a l’aire lliure en companyia de familiars i amics. Pensant en que aquest tipus d’establiments puguin oferir el millor servei, presentem una gamma de parament d’alta qualitat per a l’exterior.

La vaixella de melamina extra que Garcia de Pou presenta en diferents formats i colors, ofereix les prestacions ideals per a l’exterior. Es tracta d’un material més segur que el vidre perquè és irrompible, lleuger i versàtil, apilable, fàcil de rentar, apte per a rentat en rentavaixelles, i resistent a cops i esgarrapades. És també reutilitzable, de manera que evita la generació de residus de plàstic i és respectuós amb el medi ambient. Es tracta d’una vaixella ideal i d’allò més pràctica i segura per utilitzar a l’exterior. Trobareu la vaixella completa amb plats, bols, gots, copes i bols en melamina extra en el nostre catàleg 2018/19 (pàgs. 310 a 312).

En gots i copes presentem també una gamma de policarbonat (pàgs. 302 a 304) en diferents formats i capacitats. Aquest material plàstic d’alta qualitat, també irrompible, té un efecte visual transparent que es confon totalment amb el vidre. Pràctic, lleuger, apilable i durador, és altament resistent als cops i reutilitzable, de manera que minimitza l’impacte mediambiental. Encara que allò que ve més de gust a l’estiu són les begudes fresques, aquests gots i copes es poden escalfar al microones, i són també aptes per a rentavaixelles. Per la seva varietat de mides seran ideals per presentar des de refrescs, combinats i xarrups, fins a batuts, infusions i còctels, o qualsevol altra beguda de les que vénen tant de gust durant aquests mesos de calor, en tota activitat a l’aire lliure.

Vajilla de melamina | Garcia de Pou

Si es prefereixen solucions d’un sol ús, els gots i copes de vidre poliestirè (PS) són també una bona opció per presentar tot tipus de begudes en activitats, esdeveniments i celebracions a l’exterior. Els trobaran en el nostre catàleg en diferents formats i colors (pàg. 104).

Amb aquestes solucions de parament, les activitats a l’aire lliure en el seu establiment seran d’allò més pràctiques i segures, d’allò més agradables per als seus clients, i sense perdre estil ja que els dissenys dels productes Garcia de Pou són elegants i es presenten en diferents formats per tal que puguin satisfer tot tipus de necessitats en qualsevol esdeveniment.

Post Anterior Post Següent

També et podria agradar