catering

Vaixella de canya de sucre, catering amb estil i d’un sol ús

Si vostè és organitzador/a d’esdeveniments pot ser que tingui clients que el contractin per a planificar festes familiars, o festes precasament, postcasament, o caterings suplementaris que no requereixen d’una vaixella de porcellana i coberteria de plata. A vegades al catering principal ja s’hi destina un pressupost molt elevat i per a festes suplementàries aniria bé poder reduir una mica els costos.

 

Vaixella per a tapes

Els aperitius són el punt de partida en un àpat. No renunciem a un bon disseny, per petita que sigui la ració.

 

Però si organitza esdeveniments amb personalitat, estil i molt d’encant, no es conforma amb qualsevol vaixella d’un sol ús que no estigui a l’alçada del seu nivell habitual. Reduir costos no significa que hagi de renunciar al disseny ni a la qualitat.

La nostra línia BIONIC es convertirà en la seva aliada. Aquesta inclou la col·lecció de vaixella dissenyada per Sinichiro Ogata, el reconegut xef japonès que a més té el seu propi estudi de disseny SIMPLICITY. En els seus dissenys Kaku, Maru, Wasara i Nagakaku, Ogata ha pensat formes ergonòmiques i pràctiques perquè la vaixella s’adapti al seu ús en diferents tipus d’esdeveniments, amb la inconfusible empremta de la delicada estètica japonesa.

 

vaixella per catering amb estil i d’un sol ús

La vaixella BIONIC combinada amb coberts de fusta és, a més d’elegant, totalment respectuosa amb el medi ambient.

 

«Forma elegant i fluïda que s’acomoda amb naturalitat a la corba de la mà, textura de paper artesà japonès, to subtil, i la bella imatge dels plats amuntegats l’un a sobre de l’altre. És l’essència de la bellesa funcional.» Wasara&Co

 

La línia BIONIC es fabrica a partir de bambú (una planta que creix ràpidament) i les parts de la canya de sucre que es rebutgen després del seu processament en la indústria agroalimentària. El material que en resulta és una vaixella resistent a l’oli calent, apta per a congelador (màx. -18 ºC ) i microones (màx. +150 ºC), reutilitzable, ja que es pot rentar, i a més és compostable i biodegradable després de 3 mesos de llençar-la. Es descompon naturalment sense deixar cap tipus de residu tòxic.

 

Vaixella de canya de sucre

Els dissenys Kaku, Maru, Wasara i Nagakaku estan pensats per a donar comoditat a l’usuari que menja dret.

 

Posem a la seva disposició aquesta meravellosa col·lecció que, juntament amb la línia BAMBÚ del nostre catàleg, aportarà el toc més delicat i absolutament trendy als seus esdeveniments.

 

Post Anterior Post Següent

També et podria agradar