Navidades García de Pou

Un Nadal no tan blanc

El Nadal és molt a la vora i ens agradaria convidar-te a descobrir algunes de las novetats per a aquestes dates tan especials al catàleg de Garcia de Pou Christmas Party. Deixa que els daurats i argentats t’enlluernin i entra de ple a l’esperit festiu amb aquest esclat alegre i rutilant.

Les estovalles de color d’or de cel·lulosa són una opció econòmica i radiant. Existeixen en diferents formats: en fulles plegades de dues mides: 100 x 100 cm o 80 x 80 cm, i en rotlles. També les fabriquem de color de plata.

Tu i jo Allure amb tovalló de conjunt.

Tu i jo Allure amb tovalló de conjunt.

El nou disseny Allure amb teixit Airlaid (paper sec) és ideal per complaure els comensals més exigents. És un producte molt suau i resistent, amb una gran capacitat d’absorció de líquids. La gamma Allure inclou: estovalles individuals, tovalló, tu i jo, camí de taula, estovalles quadrades de 100 x 100 cm i rotlle de 1,20 x 25 m.

copas oro y negro

Aquesta temporada presentem un altre article nou: les copes de cava en daurat i negre, que donaran aquell toc de distinció i originalitat a qualsevol taula. Són de material plàstic (poliestirè cristall injectat) i de mida força grossa, ja que poden contenir fins a 125 ml. de cava. També les oferim de color blanc o totalment transparents.

papel_envoltorio

El paper d’embolicar Stripes és una altra novetat. Es tracta d’una proposta elegant i natural, amb línies zig-zag blanc-plata o en versió daurada i kraft de ratlles inclinades. Per a aquells clients que desitgin embolcalls reversibles, també disposem de rotlles tintats a dues cares: vermell-plata i negre-plata.

cajas presentacion

I, ja per acabar, avui volem destacar les magnífiques caixes de presentació decorades multi ús que acabem d’incorporar. Són molt fàcils de muntar i s’emmagatzemen planeres, existint dues mides per a ambdós dissenys: negre i festiu. L’estampat fosc de rombes, el qual denota qualitat i distinció, pot ser utilitzat la resta de l’any, per exemple, per empaquetar productes de gurmet.

Esperem que aquestes novetats t’hagin semblat interessants. Si consultes el nostre catàleg de Nadal en línia, veuràs que pots aprofitar els descomptes a d’altres productes en promoció, com ara els dissenys d’estovalles Christmas. Bones festes!

 

Post Anterior Post Següent

També et podria agradar