Tendències Nadal 2022-2023

S’acosten les festes de Nadal i un any més els presentem propostes variades per vestir les taules, embolicar els regals o assortir d’articles de cotilló les celebracions. Per aquesta ocasió hem incorporat nous productes, ecològics, amb dissenys i formats renovats, que se sumen a la gran varietat d’articles ja disponibles. Són les noves tendències d’aquest Nadal 2022-2023.

 

Disseny «Winter»: nadalenc i ecològic

En primer lloc, estrenem el disseny «Winter», per a tovallons, estovalles individuals i també per a bosses. Un estampat acollidor, inspirat en la natura i amb motius hivernals que fan molt pel Nadal. Cal destacar que, a més de disposar d’un disseny atractiu, són articles ecològics, fabricats amb paper reciclat, impresos amb tintes compostables i, per tant, 100% sostenibles. Compten amb els certificats FSC® i Ecolabel, dos segells que garanteixen que es tracta de productes fabricats amb matèries primeres gestionades de manera responsable.

 

Tovallons i estovalles individuals «Winter», una opció ideal per a aquestes festes

 

A Garcia de Pou treballem perquè els nostres productes de paper reciclat, una tendència a l’alça al mercat, disposin d’un disseny atractiu i, alhora, siguin resistents i de qualitat. Els tovallons i les estovalles individuals «Winter» en són una bona mostra. Els tovallons disposen de dues capes de tisú i un gramatge de 19 g/m2 i les estovalles són de cel·lulosa de 48 g/m2. D’altra banda, les bosses SOS amb nanses «Winter», idònies per a les compres de Nadal, estan fabricades amb kraft natural de 80 g/m2 i les trobarà en dues mides diferents.

 

Ampliem l’assortiment de bosses sostenibles

A més de les «Winter», per a aquestes dates també hem afegit a la línia de «Recycled Bags», un altre model de bosses de paper reciclat amb nanses amb un disseny minimalista. Es tracta de bosses de color kraft natural, estampades únicament amb el símbol del reciclatge i el missatge «100% Recycled», que ajuda a transmetre de manera clara el seu compromís o el dels seus clients amb el medi ambient. Disposem de quatre mides diferents.

Si ho prefereix, també incorporem al catàleg bosses reutilitzables, de cotó i de jute, que podrà utilitzar tantes vegades com vulgui. Les de cotó en blanc i en negre, i tres noves mides de bosses rústiques de jute, ideals per als regals de Nadal.

Per a botigues de moda, perfumeries, joieries i botigues que requereixin més sofisticació, posem a la seva disposició quatre noves bosses rígides Kraft amb nanses, de 110g/m2, d’una gran elegància i resistència. Destaquen les nanses de tela negra, en les més grans, i les nanses tipus cordó de color vermell, en les petites.

 

Gràcies a petits gestos podem fer que les compres de Nadal siguin una mica més sostenibles

 

Faci que les postres brillin amb llum pròpia

Com sabem que els dolços, la rebosteria, els pastissos i tortells són sempre protagonistes en qualsevol celebració nadalenca, hem ampliat la nostra col·lecció d’envasos per a pastisseria THEPACK® amb un nou disseny. Un subtil estampat geomètric, sobre color blanc, que recorda el trencadís o mosaic gaudinià, dóna a aquestes caixes un aire distingit i modern amb què aconseguirà que les postres siguin el centre d’atenció de qualsevol esdeveniment. Aquests envasos de disseny per a pastissos els fabriquem amb finestra, sense finestra, amb nanses i sense nanses, i en multitud de mides, perquè trobi l’adequat per a les seves creacions.

 

El nou disseny, anomenat «Deco», de les nostres caixes per a pastisseria

 

Una altra de les tendències per a aquestes festes són els tovallons Airlaid i Like-Linen de 25x25cm (50×50 cm oberts), tovallons de grans dimensions per a les grans celebracions, i les bossetes amb finestra i auto tancament, idònies tant per a dolços i caramels com per al raïm de Cap d’Any. Descobreixi aquestes i altres novetats al nostre Catàleg de Nadal 2022-2023.

Post Anterior Post Següent

També et podria agradar