TENDÈNCIES 2017 EN ELS NEGOCIS DE MENJAR RÀPID

A principis d’any ens arriben moltes previsions del que destacarà i marcarà tendència la resta de l’any. Òbviament, tot són previsions. El que sí que podem constatar és que gran part de les innovacionsque tenen èxit als Estats Units a poc a poc s’integren també en la nostra cultura, amb certes adaptacions. De totes les tendències que es preveuen aquest any a l’Amèrica del Nord, hem fet una selecció de les que creiem que sí que quallaran ràpidament en el nostre entorn.

La tecnologia web és fonamental en el negoci

La tecnologia ha permès que els negocis de menjar ràpid puguin ser veritablement eficients i ràpids. Seguiran apareixent innovacions per la via web que optimitzaran els processos de recepció i entrega de comandes. Es parla del «curbside pick-up», és a dir, poder recollir una comanda des de la vorera, sense entrar a l’establiment… Com? Els nostres pioners* ens ho explicaran.

*pioners són els negocis que penetren els primers en un nínxol de mercat. En aquest cas, seran els primers que implementaran el sistema de la recollida de comandes sense entrar a l’establiment.

El servei a domicili es revoluciona

Si podem demanar pizza o menjar xinès a domicili, perquè no entrepans, amanides, fajitas, creps, hamburgueses i tot allò que l’establiment pugui servir ràpidament? Entre les apps que gestionen comandes i transports, i l’oferta de packagings segurs i específics per a take away, el delivery tant de menjar ràpid com de menjar gourmet es revolucionarà durant el 2017.

Bols: recuperem les formes ergonòmiques

Per què mengem els cereals en un bol i les amanides en un plat pla ? Aquest any se seguirà expandint la moda de presentar les amanides, arrossos, saltejats i sopes en bols. A Garcia de Pou li solucionem el tema dels bols d’un sol ús, per a emportar o per a consumir a l’establiment. Aquesta moda ens enamora !

Menjar ràpid sí, però saludable

Creixen els anomenats fast casual, establiments on s’ofereix menjar ràpid amb una àmplia varietat de productes vegetals, orgànics, de proximitat i en envasos de material reciclat i biodegradable.

El menjar ràpid deixa d’associar-se amb el menú barat

Sobretot si parlem del fast casual, el que prima és que el menú es serveixi ràpid, els productes siguin de qualitat i els valors de l’empresa es basin en el respecte al medi ambient, la sostenibilitat i la responsabilitat social. En aquest cas, un menú a base d’entrepà de pa de sègol amb botifarra artesana, espinacs i nabius, acompanyat d’un kombucha o un smoothie acabat de liquar, i unes postres de iogurt de llet de cabra, pot costar el mateix o fins i tot més que el típic menú de migdia de dos plats, postres i beguda. Però ho acceptarem de bon grat.

En fi, ja fa temps que el món de la restauració està en fase de reinvenció. Ja sigui per l’ús de les tecnologies, ja sigui per la generació de cuiners creatius, o bé perquè els usuaris canviem de prioritats, les innovacions ens repten a estar sempre alerta a les noves necessitats de la societat.

Font: Bruce Horovitz, LSR

Post Anterior Post Següent

També et podria agradar