Tendències i inspiració per a restaurants

Fa mesos que ho veiem als locals que s’inauguren o es renoven als nostres pobles i ciutats: hi ha unes tendències que han arribat del nord per a quedar-se.

Entren en escena la calidesa de la fusta sense tractar, l’artesania i els elements naturals com el suro, el cànem i la pissarra per a donar força als missatges de menjar saludable, ingredients Km0, negocis compromesos amb el medi ambient i el tracte proper amb el client.

Aquests són els elements que poden reforçar la promesa que fa als seus clients

 

FUSTA SENSE TRACTAR, CÀNEM I PISSARRA

Introduir elements de fusta sense tractar i de colors clars donarà un toc rústic, elegant i suau al seu negoci. Utilitzar caixes de fusta per a mostrar o emmagatzemar certs productes poden ser una solució moderna i actual. Si ho combina a més amb il·luminació led o garlandes el resultat és sorprenent.

La pissarra ha estat sempre un recurs en l’hosteleria per a mostrar el menú. Actualment també s’utilitza per a crear un ambient distès amb frases cèlebres, humor i il·lustracions. Fins i tot alguns artistes s’han especialitzat en l’art de pissarra.

 

individual color palla

Doni un aire rústic i de tardor al seu local amb la combinació d’individual color palla i tovalló gris.

 

ARTESANIA SENZILLA I IMPERFECTA

Utilitzar peces artesanes com a decoració o com a útils en un local modern aporta el toc humà a les línies rectes dels dissenys actuals. Cistells de vímet, cadires de cànem, làmpades d’espart, individuals de bambú, coberts de fusta, recipients de palma… són elements de fibres naturals que apropen el client a les coses fetes «com abans», al seu temps, amb dedicació i senzillesa.

 

tovallons lavanda

El color malva és tendència aquesta temporada. Combini els tovallons lavanda amb tons roses i vermells per a sorprendre els seus clients.

 

NATURALESA A L’INTERIOR

Ja no es tracta només de posar flors en els gerros de les taules. Els jardins verticals causen furor. Una tendència que omple cafeteries i restaurants de color verd i de vida. Ja no cal que tingui un do amb les plantes; existeixen plantes artificials que imiten les reals a la perfecció.

 

mantelets blaus

Els mantelets blaus fins ara es reservaven per a l’estiu. Però també marcaran tendència en aquesta i properes temporades de tardor-hivern.

 

COLORS DE TARDOR

L’Institut Pantone ens recorda la paleta de colors que han inspirat a dissenyadors de tot el món en les seves creacions per a aquesta tardor-hivern. Els neutres i intemporals d’enguany són el gris sharkskin i el marró pedra warm taupe. Les notes sorprenents de color les posen el verd exuberant lush meadow, el groc mostassa, el rosa cedre dusty cedar i el malva bodacious. El vermell i el marró teula potter’s clay són habituals d’aquesta època i mantindran el to dinàmic i càlid durant els mesos més freds. Per a acabar la paleta, el blau cel airy i el blau riverside són la innovació d’aquest any, i volen establir precedents per a futures temporades.

Passi per les nostres botigues de Madrid i Barcelona per a experimentar amb nous colors d’estovalles i tovallons. Un simple canvi en els colors pot donar un aspecte renovat al seu local.

 

Post Anterior Post Següent

També et podria agradar