TENDÈNCIES EN GELATERIES

Ja ha arribat l’estiu i amb ell l’snack per excel·lència d’aquesta estació: el gelat. Per renovar les seves cartes, les gelateries revisen especialitats clàssiques, presten atenció als hàbits de consum, tenen en compte les intoleràncies alimentàries, ofereixen gelats menys grassos i menys ensucrats i tenen cura de la presentació.

Influeixen en la decisió del consumidor a l’hora de comprar un gelat el sabor, el color, el preu, la presentació i, cada vegada més, els nivells de greix i calories. En aquest sentit han aparegut ja gelats que afegeixen stevia orgànica, gelats lliures de proteïna A1, de baix índex glucèmic, o que eviten la proteïna làctia. Existeixen fins i tot línies veganes de gelats. Alguns s’elaboren amb ingredients naturals i seleccionats al moment, entre els quals destaca la kombucha, una de les begudes més de moda i a la qual s’atribueixen beneficis sobre la salut. En definitiva, el que triomfa són els gelats artesans.

Gelats naturals

Els gelats creats amb productes naturals cada cop estan mes presents en les gelateries

Part de l’atractiu dels gelats recau en la seva presentació. La tendència d’envasament de gelats aposta pel packaging de conveniència i de menor grandària. Les mides petites són les més demandades, els consumidors admeten que d’aquesta manera poden gaudir del gelat amb més freqüència. D’altra banda, els envasos de conveniència s’adapten millor al principi “fàcil d’usar” que ha de complir un snack com el gelat, que generalment es consumeix on-the-go. L’última moda en gelats que arrasa és l’Itim Pad, gelat ‘enrotllat’ que va néixer a Tailàndia fa anys, però que s’ha popularitzat recentment a través de les xarxes socials. Es prepara en una planxa freda i es presenta en terrina. (Terrines de cartró estàndard o personalitzables i, com a novetat, en color natural, a la pàg. 228).

Tarrinas helados kraft

Les noves tarrines, en color natural, són una bona opció per personalitzar amb la imatge de la seva empresa..

El consumidor també valora que la presentació sigui original. Per a tot tipus de gelats, granissats, begudes fredes i polos, el nostre catàleg 2018/19 inclou gammes variades de presentació d’allò més originals, pràctiques i sostenibles: recipients bionic biodegradables i compostables per a una presentació elegant (pàg. 133, 209.88, 209.89, 209.90), presentadors acrílics per a cons (pàg. 298, 119.84), pals de fusta per a polo (novetat, pàg. 109, 221.91), cons de paper amb un divertit disseny i personalitzables (pàg. 109), decoració per a gelats (pàgs. 110 i 111), canonets de paper per a granissats i líquids (pàg. 92), culleretes per a gelats (pàg. 109), o gots PLA per a granissats (model de 575 ml, pàg. 119).

Palos para helados

Els pals de fusta per gelats artesans (221.91), són una de les novetats del nostre últim catàleg

És convenient per a l’establiment personalitzar terrines, cons i tovallons perquè el consumidor relacioni la qualitat del gelat amb la marca de l’establiment. García de Pou ofereix aquesta possibilitat.

Tot i que el gelat ha estat sempre lligat al bon temps, és un fet que el seu consum està perdent l’estacionalitat i les empreses estan començant a apostar per propostes innovadores, com les que em presentat, de cares a afavorir el consum del gelat durant tot l’any.

Post Anterior Post Següent

També et podria agradar