Suministros Hosteleros Madrid

Subministrament hoteler a Madrid, visiti el nostre Cash & Carry!

A Usera, al carrer Antonio Lopez 236, a prop de l’estació de metro Almendrales trobarà un punt de subministrament hoteler, el Cash & Carry de Garcia de Pou a Madrid. Més de 6.000 productes en stock permanent i, un gran avantatge, podrà adquirir-los en quantitats més petites a preu de fàbrica. D’aquesta manera pot provar productes abans de decidir-se per la millor solució per al seu negoci o esdeveniment.

 

subministraments hotelers a Madrid

Punt de subministraments hotelers a Madrid: el Cash & Carry de Garcia de Pou

 

A la botiga hi trobarà una mostra de gairebé tot el catàleg de Garcia de Pou, des de la gamma d’un sol ús fins el conjunt de productes d’acollida per a hotels, tot passant per la sèrie de protecció, higiene i neteja.

Si vostè és un usuari particular podrà abastir-se de tot el que necessita, fins a l’últim detall, per a una festa o esdeveniment: vaixella d’un sol ús, tovallons, estovalles, coberts, motlles, espelmes, ornaments… cada esdeveniment és un món i les possibilitats són tan infinites com la creativitat de qui els organitza.

Si és propietari/a d’un negoci, ja sigui una pastisseria, un remolc (foodtruck), una empresa de càtering, una empresa organitzadora d’esdeveniments, un bar, restaurant, cafeteria, botiga de sucs i batuts, gelateria, iogurteria, una empresa de repartiment a domicili, una vermuteria, poperia, concept store, gastrobar, neotaverna, xocolateria, xurreria (la varietat de tipus de negoci és proporcional a la capacitat d’inventiva dels emprenedors)… també pot visitar-nos i deixar-se sorprendre pels milers de productes que any rere any oferim per a donar solució a les necessitats que sorgeixen en cada tipus d’activitat.

 

Cash&Carry_Madrid

Deixi’s inspirar pels més de 6.000 productes que tenim en stock.

 

Cada any llancem nous productes, noves mides i nous colors per estar sempre al capdavant de les tendències en subministraments hotelers. Li recomanem que es subscrigui al nostre butlletí setmanal per a estar al dia de les novetats i, sobretot, veure exemples i aplicacions dels nostres productes. Deixi’s inspirar, subscrigui’s!

Post Anterior Post Següent

També et podria agradar