Envases de cartón | García de Pou

Solució biodegradable per als nostres productes d’un sol ús: el cartró

Fins fa no res, la majoria dels milers de tones de plats, gots i coberts d’un sol ús consumits a l’any a Europa es fabricaven amb plàstics, mentre que només una part d’aquests productes eren plenament biodegradables. A mesura que ens hem anat conscienciant del nostre impacte en el medi ambient, hem anat canviant la seva composició i optant per utilitzar materials més ecològics. I aquesta és una tendència en augment. A Garcia de Pou apostem clarament per materials sostenibles, el màxim exponent és el paper / cartró.

Producte biodegradable

A diferència de molts dels recursos que extraiem de la terra, el cartró és inherentment renovable i reciclable. Sabien que els arbres que es fan servir per fer paper són cultius? La majoria de la cartolina verge que es consumeix a dia d’avui s’origina en granges forestals creades amb aquesta finalitat, on els arbres es planten, cullen i replanten específicament per a ser utilitzats en empaquetatges i altres consumibles, garantint la conservació de la biodiversitat i la protecció de zones d’importància ecològica. A més, també absorbeixen carboni, de manera que ajuden al fet que el nostre ecosistema romangui en equilibri.

Recipientes de cartón | García de Pou

Els productes de plàstic han tingut èxit des del segle passat a causa de les seves bones condicions fisicoquímiques, lleugeresa, transparència, preu, etc. Però, com a contrapartida, han contribuït a incrementar les deixalles, principalment si són abandonats i no es tracten. En canvi, el paper / cartró prové d’un recurs naturalment renovable, es recicla fàcilment i es pot utilitzar com a combustible quan ha esgotat la seva reciclabilitat.

Els consumidors estan cada cop més interessats a comprar de manera responsable productes que tinguin el menor impacte possible en el medi ambient, incloent-hi els gots en els quals prenen el cafè per emportar, els envasos de sushi o les bosses que els transporten, per posar alguns exemples. Garcia de Pou, ja des de la seva fundació el 1884 com a empresa manufacturera de bosses de paper, ha orientat el 100% del procés productiu a la fabricació de productes de paper i cartró.

En l’actualitat, estem ampliant la gamma d’articles de cartonatge i optimitzant la producció amb noves incorporacions de maquinària. Aquestes inversions ens estan permetent fabricar més barquetes per a patates fregides i tapes, envasos d’hamburguesa o caixes americanes. El nostre ventall de cartonatge abasta des de les clàssiques caixetes, cucurutxos i gots per a fregits, fins als envasos per a noodles, les noves capsetes triangulars per a porcions de pastís o la funda roller per a entrepans.

Cajas americanas de cartón | García de Pou

Post Anterior Post Següent

També et podria agradar