Reinventar-se en temps de pandèmia

Si hi ha un sector que tots estem esperant amb ànsies la seva reobertura, aquest és sens dubte el de l’hostaleria i la restauració. Després del període de confinament provocat pel COVID-19, la tornada progressiva a la normalitat exigeix mesures que van des dels serveis de menjar per emportar fins a la limitació dels aforaments i, per descomptat, l’adopció de mesures per garantir la seguretat i higiene dels clients.

Davant aquesta situació molts restaurants s’han adaptat ràpidament optant per alternatives com el “Take away” i el “Delivery” com una nova oportunitat en els seus negocis. I és que en temps de dificultats toca reinventar-se.

Com a proveïdors del sector, som molt conscients d’aquesta situació i per això hem creat en temps rècord un catàleg amb productes exclusivament per a “Take away” i “Delivery” amb múltiples propostes per tal de treure el màxim partit a aquestes modalitats de consum.

Sabem que una de les preocupacions del sector és garantir la seguretat i higiene dels clients i per això incorporem productes que s’ajustin a aquesta nova exigència.

Una de les principals novetats són els productes enfundats. Així, els nostres productes típics com tovallons, coberts, gots, palletes, agitadors, culleretes, etc., compten ara amb una funda de paper que evita la seva contaminació durant el servei o transport. Un exemple molt il·lustratiu és el nostre nou tovalló Napoli enfundat individualment, pensat i dissenyat per preservar la seva absoluta higiene.

Tovalló Napoli enfundat individualment.

Una altra de les novetats que permeten optimitzar les mesures d’higiene i seguretat són les etiquetes-precinte que permeten assegurar al client que el seu envàs o producte no ha estat manipulat durant el servei o transport.

A més, també hem incorporat una nova línia de tovalloletes hidroalcohòliques “Easy clean” que faciliten la neteja de mans de forma ràpida i còmoda inclús a la mateixa taula. No ens oblidem del personal i per això incloem viseres de plàstic per tal de protegir als que estan més exposats.

Tovalloletes hidroalcohòliques “Easy clean”

Pel que fa als envasos per a “Take away” i “Delivery” el nostre catàleg incorpora una àmplia gamma d’envasos per a tota mena de menjar i begudes que s’ajusten a totes les necessitats.

Un dels productes estrella és tota la nostra línia d’envasos de cartró així com els envasos de canya de sucre (bagàs) com bols, caixes, barquetes, enciameres, plats, safates compartimentades o el lunch box que permeten transportar en un únic envàs diversos plats o preparacions. Molts d’aquests envasos incorporen tapa, unida o separada, la qual cosa permet un transport còmode i segur.

Envasos de canya de sucre per a Take away & Delivery

Una altra de les opcions són les bosses i embolcalls per hamburgueses, hot dogs, entrepans, wraps, pinxos, patates fregides ideals per emportar-nos el menjar a casa.

Per als que desitgin transportar més d’un plat o plats per a nombrosos comensals recomanem les nostres caixes o safates de transport o les bosses SOS que permeten un transport fàcil, segur i còmode.

Les bosses SOS estan disponibles en diferents acabats i són personalitzables.

Com era d’esperar, volíem estar a l’altura de les circumstàncies oferint als nostres clients un nou catàleg pensat per fer més fàcil aquesta adaptació, així que Keep Calm i reinventa’t!

Post Anterior Post Següent

També et podria agradar