El poké arriba surfejant en els nostres bols Bionic i Areca

Ara que sembla que tothom que vulgui tenir una cita ho ha de fer via Internet el que cal és, sobretot, sorprendre a la primera. No us heu vist mai. No podeu fallar. I sorprendre sovint vol dir ser original o estar a l’última. Potser has decidit – millor dit, aconseguit – quedar per sopar i proposes anar a menjar un poké per emportar o a un restaurant.

Poké? Sí, poké. Una moda? Vés a saber. Potser ha arribat per quedar-se com sembla que passa amb el ceviche sud-americà. Cada vegada hi ha més fans del ceviche i ara arriba un competidor: el poké. I arriba surfejant, perquè ve de Hawai. Com el ceviche, la base és peix cru macerat i condimentat, un plat típic dels pescadors d’aquelles illes del Pacífic que s’acompanya de moltes maneres: amb alvocat, arròs, quinoa, algues, mango, cogombre, enciam, edamame…i rematat amb una salsa com ara de soja tot i que hi ha múltiples opcions. Com a combinació està al servei de la imaginació i és un plat molt complet i saludable.

El poké és un dels principals plats de la cuina hawaiana

El poké – que en llengua hawaiana significar «tallar» – se serveix en bols com els que tenim al nostre catàleg sota la marca FeelGreen: el Bionic Bowl, fet a partir de bagàs, i l’Areca Bowl, fabricat amb fulla de palma. Ambdós són resistents i lleugers alhora i absolutament impermeables. Però això no és tot, perquè també són biodegradables i compostables de manera que al cap de tres mesos serveixen de fertilitzant.

El Bionic Bowl és una petita mostra de la nostra línia Bionic amb la qual t’oferim tota una gamma de productes eco que resisteixen temperatures de -18 ºC fins a 150 ºC, aptes per a microones. I l’Areca Bowl manté l’aspecte i la textura de la fulla de palma disposant així d’una vaixella d’un sol ús sense renunciar a l’elegància i a un toc diferenciador. Els productes Areca són aptes per posar un màxim de 2 minuts al microones o un minut i mig a 180 ºC, com a molt, al forn.

La vaixella Areca ofereix una alta resistència i un elegant acabat natural

Arribat a aquest punt tens el teu poké per sorprendre i el recipient on servir-lo, però necessites un tema de conversa original més enllà de tòpics i demostrar que ets una persona inquieta i interessant. Et recomanem fer un repàs a la vida de la princesa Victòria Ka’iulani, tot un mite de la història hawaiana que no va tenir un final feliç, precisament.

Ara només falta que discretament facis un senyal al cambrer perquè posi una cançó ben romàntica al fil musical o tu mateix premis el play si és que heu quedat a casa. Perquè tot lligui, i mai més ben dit, què tal la versió del «Somewhere over the Rainbow» amb l’ukelele del cantant hawaià Israel “IZ” Kamakawiwoʻole mentre parleu de la princesa Ka’iulani?

Els bols Bionic són perfectes per a presentar una gran varietat de plats

Ara que ja estàs al dia, o més ben dit, a la cresta de l’onada com un bon surfista segur que entre els bols, el menjar, els temes de conversa i la música serà pràcticament impossible que tot acabi com a Pearl Harbour, és a dir, tocat i enfonsat. Bon profit i molta sort.

nou catàleg

Post Anterior Post Següent

També et podria agradar