OPTIMITZAR LA IMPRESSIÓ I SATISFER LA DEMANDA CREIXENT

Aquests són els objectius que ha estat perseguint Garcia de Pou en els últims anys. Hem fet un llarg recorregut posant atenció a aquests dos aspectes. Aquest any el culminarem amb un gran actiu que marcarà la diferència: la inversió en maquinària d’última generació.

Per molt sofisticades que siguin les màquines, el nostre personal de fàbrica les ha batejades ràpidament:

La mantelera

Amb els ulls posats en l’expansió dels serveis foodtruck i establiments fast casual, ens arriba una novetat tecnològica a la que anomenem «la mantelera». Aquesta màquina executa en un mateix procés la impressió i el tall dels embolcalls per a hamburgueses i entrepans. En l’optimització d’aquest procés guanyem temps i qualitat d’impressió.

L’enceradora ecofriendly

Acompanyem aquesta part de la producció amb una nova màquina enceradora que produeix paper anti greix amb revestiment vegetal, un article aparentment senzill amb una àmplia varietat d’aplicacions: en xarcuteries, empreses d’envasats, pastisseries, hamburgueseries, obradors de càtering, etc.

Per a tot tipus de personalitzacions

Degut a la creixent demanda d’impressions personalitzades en tot tipus de suports: estovalles individuals, gots, bosses kraft, safatetes, recipients per a take away, no poden faltar entre les nostres incorporacions recents vàries impressores d’alt rendiment, com una offset per a estovalles individuals i una flexogràfica de tambor central, que ens ajuden a fer un gran salt qualitatiu en la rapidesa d’impressió de productes personalitzats. Són màquines d’última generació que ens posicionen en una altíssima capacitat productiva. Tot plegat és la superació d’un repte que ens ha marcat la demanda exigent del mercat, que és cada cop més conscient de la importància de professionalitzar el disseny i el branding.

La troquel·ladora

Amb aquesta nova incorporació els productes que requereixen d’un troquel·lat sortiran de la cinta productiva ja nets de merma, la qual cosa ens ajudarà a guanyar temps de preparació i embalatge.

La dels «canguritos»

Un tema que preocupa a molts dels nostres clients és poder garantir la higiene de les taules ja preparades per al servei en terrasses, jardins i quioscs. Amb tal fi hem adquirit una màquina específica per a presentar els nostres «canguritos »envasats individualment en una bossa amb apertura per a ficar-hi els coberts. Tovalló i coberts estaran protegits per a quan arribi el client.

La japonesa

Ja fa alguns dies que convivim a la nostra fàbrica amb tècnics japonesos que estan instal·lant la doblegadora de bosses kraft a la qual anomenem afectuosament «la japonesa». Amb previsió de la necessitat creixent dels comerços de substituir les bosses de plàstic per les bosses kraft, hem reforçat la nostra capacitat productiva de bosses kraft de totes les mides i personalitzables.

Aquestes inversions són fruit de la nostra actitud de romandre proactivament a l’escolta de les necessitats i evolucions dels nostres clients. Esperem així poder ser sempre un proveïdor fiable per a vostè i acompanyar-lo en tota la trajectòria del seu negoci.

Post Anterior Post Següent

També et podria agradar