Tovaglioli monouso

Les novetats del nostre catàleg d’un sol ús – Part I

Us heu descarregat ja el nou catàleg? Si la resposta és que sí, heu vist que hi ha moltíssims productes nous. A cada família de productes, ja sigui en la secció d’ un sol ús com en la resta de seccions, hem intentat millorar algun aspecte, tot ampliant la gamma amb nous models i mides, segons les demandes del sector HORECA.

Se’ns fa difícil destacar només unes quantes novetats sense restar importància a la resta de productes, però aquest article seria etern si ens paressim a comentar-les totes. Així que n’hem escollit una petita mostra representativa. Esperem que trobin «justament allò que buscaven» entre aquestes i la resta de novetats del catàleg.

 

tovalloletes d'un sol ús ecològiques

Les tovalloletes d’un sol ús, realment ecològiques, que es poden llençar pel vàter sense perjudicar el medi ambient.

 

PÀGINES 108-109 i 367 – LES TOVALLOLETES VERITABLEMENT FLUSHABLE ECO-FLUSH

El terme anglès flushable significa «que es pot llençar pel vàter». Tot i que a dia d’avui hi ha productes al mercat que presumeixen de poder ser llençats per aquesta via, s’ha de dir que això comporta conseqüències desagradables per al medi ambient: canonades obstruïdes, contaminació fluvial i marina, etc.

El 94% de les tovalloletes del mercat NO són totalment flushable perquè estan fetes a partir de fibres de polièster, viscosa, polipropilè, etc, que no són biodegradables. El 6% restant, tot i que si que es podrien anomenar flushable, contenen no obstant un tipus d’aglutinant químic contaminant. Per tant, no són 100% flushable, ni biodegradables, ni s’han fabricat a partir de fibres 100% naturals.

Doncs Garcia de Pou sí que pot dir que les tovalloletes enrotllades, les tovalloletes en sobret i les tovalloles eixugamans Flush-Linen són 100% flushable, 100% biodegradables, 100% d’origen natural, sense aglutinants químics, compostables i certificades FSC/PEFC.

 

Tovallons d'un sol ús Like-linen

Tovallons Like-linen, impresos a dues cares. Són de paper però semblen de tela.

 

PÀGINA 51 – NOUS TOVALLONS LIKE-LINEN

La combinació de viscosa i cel·lulosa fa que aquests tovallons d’un sol ús siguin molt més resistents, suaus al tacte i, el més important, a més de ser d’un sol ús semblen de tela perquè estan impreses per totes dues cares, la qual cosa aporta un toc extra d’elegància a la taula. Quan les hagi provat, no podrà prescindir-ne. I encara una cosa més! No són flushable però són biodegradables i compostables.

De moment els hem presentat aquestes novetats, però la propera setmana continuarem amb unes quantes més en la segona part d’aquest article.

Fins la setmana que ve!

 

 

Post Anterior Post Següent

També et podria agradar