Produtos descartáveis Garcia de Pou

Novetats del catàleg d’ un sol ús – Part II

En el post de la setmana passada us vam presentar algunes de les novetats estrella del nou catàleg. Vam parlar de les poques tovalloletes del mercat que són 100% rebutjables pel vàter, i dels tovallons Like-linen que tant sorprenen per la seva semblança al cotó.

Aquesta setmana us parlem d’altres novetats del catàleg que sabem que molts dels nostres clients esperaven.

 

Estovalles individuals un sol ús Garcia de Pou

El model Journal de les estovalles individuals 31x43cm encaixaran perfectament en establiments on es serveixen esmorzars, àpats lleugers, cibercafès, cafeteries, etc.

PÀGINA 25 – NOU ESTAMPAT DE LES ESTOVALLES INDIVIDUALS FLEXO

Aquest és un d’aquells productes que els usuaris troben a faltar quan no hi són, perquè es nota que «no saps què, però hi falta alguna cosa». Entre els establiments que no fan servir estovalles de roba, es pot marcar una gran diferència amb un detall com les estovalles de paper estampat. El fet de tenir aquestes estovalles individuals de paper amb un estil coherent amb la decoració del local i amb tovallons a joc, canguritos, saquets per a entrepans, etc., fa que la marca s’apreciï i es gravi a la ment del client.

Aquest any presentem el model JOURNAL per a locals que volen diferenciar-se pel seu estil vintage i urbanita.

Recordeu que aquestes estovalles individuals són personalitzables. Comenteu-nos la vostra idea i us farem un disseny únic.

 

Recipients d'un sol ús de Garcia de Pou

Les miniampolles són versàtils i personalitzables mitjançant les etiquetes adhesives.

 

PÀGINA 82-83 – RECIPIENTS PER A SUCS I LÀCTICS

Són recipients especialment dissenyats per a presentar postres, iogurts, recuits, gelats, sucs frescos, batuts, smoothies… Si al vostre local oferiu sucs frescos podeu presentar-los en envasos de diverses mides, amb tap de plàstic, d’alumini o de suro. A més, podeu personalitzar-los amb les etiquetes adhesives (pàg. 222-223) que podem dissenyar amb la vostra marca, perquè el client tingui les vostres dades sempre visibles quan utilitzi l’ampolla.

 

Caixa per a pizza Garcia de Pou

Ni massa gran, ni massa petita, cada pizza necessita la seva caixa ideal.

PÀGINA 240 – CAIXA PER A PIZZA 33x33x3,5

Res pitjor que les pizzes ballin dintre de la caixa i arribin a casa marejades pel transport. Tampoc és acceptable que estiguin comprimides en un envàs massa petit. Cada pizza ha de tenir el seu envàs ideal; per això hem afegit una mida més de caixa per a pizza microcanal. Seguirem fent créixer la família.

No perdeu l’oportunitat de fer branding tot personalitzant les caixes amb la vostra imatge corporativa.

I fins aquí! Hi ha desenes de novetats al nou catàleg. Estigueu atents al nostre newsletter, on les presentem setmanalment. Subscriviu-vos i estigueu al dia de les innovacions del mercat!

 

Post Anterior Post Següent

També et podria agradar