Cubiertos PLA Biodegradables

NOVETATS CATÀLEG 2019/2020 (II)

En aquesta nova entrega de novetats, parlarem dels nous productes, pensats per a oferir les millors prestacions i que, al mateix temps, siguin el màxim de respectuosos possible amb el medi ambient. Destaquem les coberteries, bols per amanida, gots i suports per a petits recipients en materials biodegradables.

Amb l’objectiu de complir amb la nova Directiva Europea de reducció de plàstics d’un sol ús, que entrarà en vigor el 2021, ens centrem en materials sostenibles, és a dir, que provenen de recursos renovables.

En aquesta ocasió, els presentem tres materials alternatius als derivats del petroli. Tot i ser molt diferents entre ells, tots tres són considerats materials ecològics, ja que són 100% biodegradables, per tant, respectuosos amb el medi ambient i lliures d’additius i tòxics.

En primer lloc, hem incorporat nous productes de PLA, un bio-plàstic de recent creació, fet a partir de recursos 100% naturals com ara el midó de blat de moro, la canya de sucre o la mandioca, aptes per a contacte alimentari.

Tarrinas biodegradables

Culleretes per a postre i café | CPLA

Tenint en compte la bona acceptació que van tenir els coberts de CPLA presentats a l’anterior catàleg, aquest any es completa la gamma amb la cullereta de postres/cafè i amb les culleretes de gelat. A més a més, dupliquem tota la col·lecció de coberts amb un nou color: el negre. Aquest color dona més elegància i millor presència a aquests  productes, i en permet  la introducció en sectors més exigents.

En PLA, a més dels coberts, el nostre catàleg presenta unes magnífiques enciameres  transparents ideals per a la preparació de tot tipus d’amanides i plats freds en un recipient eco-sostenible. Són rígides, estables i apilables, i presenten una tapa plegable que permet tancar el recipient d’una manera segura per a una perfecte preservació de l’aliment. Aquest material resisteix temperatures des de -20º fins a 40ºC.

Línia biodegradable de gots de cartonet de cel·lulosa de bagàs

També utilitzem el PLA, com a impermeabilitzant, en el recobriment interior de la nova línia biodegradable de gots de cartonet de cel·lulosa de bagàs, que presentem en diferents mides (240, 360 i 480ml) i amb tapes de CPLA en color negre i blanc translúcid. I en el mateix estil, però sense tapa, tenim els gots de 120ml i els gots per a vending (210ml). Es tracta de productes totalment biodegradables i compostables, ja que la cel·lulosa de bagàs és un compost  fabricat amb  un 70% de canya de sucre i  un 30% de polpa de fusta.

I, per acabar, presentem també els suports per a recipients i vasets d’aperitiu. Són ideals per a càtering, permetent transportar snacks i aperitius d’un lloc a un altre sense que es vessi el contingut, ja que el suport evita la bolcada. Amb el seu encunyat previ a cada costat del suport, permet encaixar gran varietat de formes i dimensions.

Aquest suports estan fets de cartonet de 275g/m2 en color blanc, 100% biodegradable.

Post Anterior Post Següent

També et podria agradar