NOVETATS CATÀLEG 2018/19 (II)

Continuem parlant de novetats i d’ampliacions de gammes en el nostre catàleg. En la mateixa línia de substitució de productes plàstics per productes respectuosos amb el medi ambient, presentem ara novetats en PLA, fusta, cartonatge i bambú.

En aquesta ocasió proposem la nova línia de productes fabricats amb PLA, material que a partir de recursos 100% naturals com el midó de blat de moro, canya de sucre o mandioca, és el bioplàstic amb major maduresa en el mercat. Es tracta d’un material biodegradable i compostable, d’elegant aparença, fort i robust, apte per a l’alimentació i la congelació. El PLA s’erigeix com l’alternativa idònia als derivats del petroli per als productes d’un sol ús ja que contribueix a mantenir el medi ambient, pel fet que pot ser tractat com a residu orgànic, i a reduir la petjada de carboni. En el nou catàleg trobareu una varietat de gots i coberts PLA (pàg. 119).

Productos PLA

Nova linea de productes fabricats PLA, material fet de recursos 100% naturals

En el mateix sentit de responsabilitat ambiental, hem incrementat la sèrie de fusta, recurs natural renovable i biodegradable. Entre els articles d’un sol ús, destaquem el set de forquilla, cullera i ganivet amb funda de paper kraft (pàg. 67, 224.67) a més dels coberts foscos (pàg. 67, 224.17, 224.65, 224.66), robustos i de línia moderna. Així mateix hem afegit noves barquetes de fullola (pàg. 69) i pals per polos artesans (pàg. 109, 221.91), producte de moda i molt demandat ara que s’acosta l’estiu. En articles d’ús prolongat assenyalem les noves propostes de caixes per a bufet, també utilitzables com elevador (pàg. 295).

En cartonatge hem introduït noves referències en paper kraft com el bagel scoop (pàg. 226, 223.38), ideal per col·locar en l’exhibidor el típic entrepà de pa centreeuropeu, berlineses o altres formes rodones, així com la caixa per a porció de pastís amb finestra auto-muntable (pàg. 226, 223.40). També presentem la funda roller per a entrepà, que és possible personalitzar amb el logotip de l’establiment (pàg. 226, 223.39). De la mateixa manera hem ampliat la gamma “Bionic” de vaixella d’un sol ús feta de canya de sucre; aquest material l’havia descartat prèviament la indústria alimentària i ara es recicla en objecte útil. Aquests plats són aptes per al microones, posseeixen una gran tolerància tèrmica (de -18º a + 150º) i són totalment compostables, una bona alternativa al plàstic.

En sintonia amb el creixent gust per l’estil asiàtic i la seva filosofia, hem inclòs en aquest catàleg més varietat de productes de bambú: uns actuals porta menús amb opció de clip o goma elàstica negra (pàg. 267), caixes per a bufet (pàg. 292) molt ben acabades, i noves safates i taules de presentació (pàg. 293). També oferim uns palets xinesos en acabat fosc (pàg. 68, 225.04) i una estora de bambú enrotllable per preparar el millor sushi (pàg. 74, 224.71).

Porta menu madera

Taula porta menú de bambú amb opció de clip (223.49)

La línia “Areca”, vaixella de fulla de palma, es continua desenvolupant amb més formats: plats quadrats, safates triangulars… incloent una safata amb porta copes ideal per a esdeveniments a peu dret.

Vajilla de hoja de palma | Areca

Vaixella de fulla de palma | Linea “Areca”

També hem ampliat el nombre de food markers de cartolina i fusta (pàg. 79) amb les opcions Gluten Free i Lactose Free. A més, per als que practiquen el veganisme o els que prefereixen consumir productes de proximitat, tenim els marcadors Vegan 100% i Km 0, pràctics per a assenyalar el menjar al bufet.

Fins aviat.

Post Anterior Post Següent

També et podria agradar