like linen vichy

Novetats catàleg 2019/2020 (I)

El nou catàleg de Garcia de Pou ja és un realitat: una proposta amb més de 300 nous productes i 5000 referències ja consolidades, en què apostem per la línia ecològica i pels articles fabricats amb materials sostenibles, reciclables i biodegradables.

En primer lloc, ens agradaria destacar el nou disseny “Vichy” de Like-Linen, un disseny clàssic que imita les estovalles de tela amb la finalitat d’evocar la cuina casolana i tradicional. Aquest joc de tovallons, individuals i rotlles d’estovalles de gran qualitat, estan fabricats en Spunlace, un complex compost de viscosa i cel·lulosa. Aquest material els fa resistents i agradables al tacte, i fa que semblin fets de teixit tèxtil. A més a més, tant la matèria prima com les tintes són biodegradables i compostables, així doncs, contribueixen a la preservació del medi ambient.

Noves estovalles offset

Noves estovalles offset Chop Suey de Edward Hopper

La proposta artística aquest any arriba de la mà dels individuals offset. Aquesta vegada oferim tres noves propostes inspirades en diferents obres d’art. Dues d’elles corresponen a quadres coneguts: Nighthawks i Chop Suey de Edward Hopper, pintor nord-americà conegut per les seves representacions realistes de la soledat als EEUU. El tercer individual és una obra del pintor Manel Anoro, creada expressament per a Garcia de Pou.

Seguint amb els jocs de taula, cal destacar que també incorporem una nova mesura de rotlles d’estovalles “Tu i jo” de 50 cm d’ample. Aquesta novetat concedeix més zona hàbil per a plats i coberts i dóna una major sensació d’amplitud a la taula.

També presentem com a novetat les bosses de paper Grill & Go. Totalment biodegradables, són per escalfar els entrepans dins la bossa: es posen directament a la planxa, sandvitxera o forn i, en molt poc temps i d’una manera molt neta, mantenen els sabors i les olors de l’aliment. Es tracta només d’escalfar i servir.

Boses Parole | Paper + Alumini

Boses Parole | Paper + Alumini “Parole”

La línia de bosses “Parole” incorpora una nova mida feta d’un complex de paper i alumini, completant així tota la gamma per a entrepans, brioxeria i sandvitxos. La part d’alumini evita que els olis i greixos travessin, evitant taques i degotejos i millorant la conservació dels aliments. Així mateix, ampliem també l’oferta de  bosses obertes per dos costats, fetes de paper anti-greixos, com el format “Big Burger” per a hamburgueses i entrepans de mida gran. Aquest nou format, que permet embolicar millor l’aliment a la bossa, està disponible en els nostres dissenys “Times” i “Parole”.

bolsas abiertas 2 lados times

Bosses obertes per dos costats “Times”

Els embolcalls per a recipients de presentació, fets de paper anti-greixos, són un dels productes estrella de Garcia de Pou. En aquesta ocasió, els embolcalls presenten novetats tant pel que fa als formats com pel que fa als dissenys.

El nou format mini amb Disseny “Times” és ideal per a recipients de mida reduïda. D’aquesta manera es completa el rang de mides per a tot tipus de recipients.

Els nous dissenys venen de la mà de l’estil “Parole”. Amb aquesta novetat, aconseguim  oferir aquests embolcalls en quatre versions diferents:  “Fitipaldi”, “Times”, “Feel Green” i l’acabat d’arribar “Parole”, que també es presenta en un altre material, paper + alumini, millorant així les seves prestacions d’impermeabilitat.

Finalment, volem destacar el nou disseny de les  bosses per a pa i baguettes “Ceres”, protagonitzat per una espiga de blat. El seu nom fa referencia a la deessa de l’agricultura, les collites i la fecunditat de la mitologia romana, i és l’origen de la paraula “cereal”, en al·lusió directa al producte que conté.

En les properes entregues els mostrarem més novetats de productes destacats del nostre catàleg 2019/2020. No es perdi cap detall de tot el que ens queda per presentar-li.

nou catàleg

Post Anterior Post Següent

També et podria agradar