Ramon Moscardó

Presentem el nou catàleg 2016 de Garcia de Pou

«L’art cap a tot arreu»

Són paraules de Ramon Moscardó, l’artista que enguany ha escollit García de Pou per a crear la portada del nou catàleg. Cada any escollim un artista reconegut que contribueixi a fer que l’art càpiga a tot arreu i, per què no, també a la portada del nostre catàleg. Mariscal, Manel Anoro, Forges, Pitxot, Vives Fierro i Leonard Beard ja han aportat el seu granet de sorra a aquesta missió.

 

Cataleg Garcia de Pou 2016

Ramon Moscardó

Ramon Moscardó va néixer a Barcelona i fa 25 anys que viu a Cadaqués (Alt Empordà, Girona). Entre les seves obres és habitual trobar escenes quotidianes en ciutats, pobles, carrers, bars, terrasses, en què es plasmen d’una manera alegre i colorista situacions corrents dels seus habitants. En moltes de les seves pintures els rostres somriuen i es mostren relaxats, hi predomina l’optimisme i el plaer en moments senzills. En els seus paisatges rarament s’oblida del mar, es nota que viu envoltat del blau del Mediterrani.

 

Cataleg 2016 Garcia de Pou

Moltes de les escenes que Ramon Moscardó ha pintat se situen en bars i terrasses, i mostren moments de plaer al voltant d’una taula, un cafè o un àpat.

 

La portada d’enguany és un homenatge als moments senzills i plens de vida que ens permet el clima mediterrani gairebé cada dia, i també a l’esforç dels professionals de l’hosteleria que dissenyen i creen l’escenari adient per a propiciar aquests moments feliços als seus clients.

El catàleg 2016 està ple de novetats que hem desenvolupat i incorporat al llarg de l’any per a adaptar-nos a la demanda actual. Des del moment en què publiquem un nou catàleg ja comencem a treballar en el següent. Contínuament estem investigant i desenvolupant nous productes que millorin l’experiència de l’hoteler i del client final.

 

Portada catàleg Garcia de Pou 2016

Aquesta portada és un homenatge a l’esforç dels hotelers per crear els escenaris adequats per a propiciar moments feliços als seus clients.

 

Properament us informarem amb més detall de les novetats estrella d’aquest any. Ja podeu descarregar-vos aquí el NOU CATÀLEG 2016, i no dubteu a consultar a la web tots els productes que desitgeu.

 

Post Anterior Post Següent

També et podria agradar