MÉS SOLUCIONS PER A L’EXTERIOR

L’estiu és ben viu encara i les altes temperatures conviden a passar la major part del temps a l’aire lliure. Pensant en els àpats en terrasses, jardins, càmpings, etc., ja en l’anterior article presentàvem solucions de vaixella resistent i de qualitat per a l’exterior. En aquesta ocasió proposem solucions per protegir tovallons i coberts a les taules a l’aire lliure. Es tracta de tovallons d’un sol ús enfundats de forma individual, de gran qualitat, suaus i resistents. Les fundes protegeixen els tovallons i els coberts de les incidències climàtiques, de manera que permeten deixar la taula muntada amb antelació sense haver de preocupar-se de si agafaran pols, humitat o etc.

Els establiments de restauració amb espai exterior-terrasses, jardins, etc.- munten les taules amb antelació a l’arribada dels clients per poder atendre’ls més ràpidament i que puguin seure a taula tan bon punt arribin. Deixar unes hores els coberts i els tovallons a l’aire, sense cap protecció, pot afectar negativament a la presentació. Per evitar-ho hem dissenyat els tovallons enfundats Napoli (pàgs. 54 i 55 del catàleg 2018/19) i les bosses per coberts Just in time (pàgs. 56 i 57).

Servilletas para exterior | NAPOLI

Els tovallons cangur Napoli amb funda de polipropilè (PP), protegeixen la higiene dels tovallons. La funda és transparent, de manera que és pràcticament imperceptible a la vista i permet veure el color del tovalló, que es pot escollir. Estan fabricats en diferents materials de gran qualitat, suavitat i resistència segons la línia (airlaid, like linen i double point) i tenen un tall per inserir els coberts i facilitar la presentació a la taula. A més a més la funda és personalitzable: s’hi pot imprimir una imatge, un logotip, unes lletres… segons es desitgi.

La línia double point inclou un model “feel green” amb tovalló tisú de dues capes 100% reciclat i enfundat en paper Manila Kraft. Els models like linen i airlaid es presenten amb caixa dispensadora.

Servilletas NAPOLI | Feel Green

Les bosses Just in time de paper imprès en flexo o en offset (segons el model), amb diferents dissenys, són també personalitzables i també hi ha varietat de colors de tovalló per escollir. Contenen un tovalló plegat a l’interior i hi ha bosses amb tall i bosses sense tall (novetat 2018/19), per si es vol que continguin els coberts o no. De la mateixa manera que en el cas dels tovallons cangur, aquestes bosses permeten preparar la taula amb antelació, facilitant així atendre els clients amb rapidesa.

Just in Time | TIMES

En aquest tipus de bosses presentem com a novetat els models sense tall en kraft i kraft negre amb tovalló blanc (pàg. 57 mods. 223.19 i 223.20).

Amb aquestes solucions protectores, des de Garcia de Pou pretenem un cop més simplificar les tasques al sector hoteler i facilitar que es pugui oferir als comensals el millor servei, també a l’exterior.

Post Anterior Post Següent

També et podria agradar