Marqui el seu estil amb productes personalitzats

És ben conegut que els productes personalitzats potencien la imatge corporativa dels negocis. Optar per un disseny i uns colors propis a l’hora d’encarregar els seus articles d’un sol ús és una manera senzilla de tenir cura dels detalls, millorar allò que els nostres clients perceben i crear una noció de marca forta.

Garcia de Pou compta amb una gamma estàndard molt completa. La majoria d’aquests articles es poden personalitzar, fins i tot en tirades reduïdes: des de les clàssiques tovalles individuals, tovallons o vasos, fins als embolcalls per a hamburgueses, bosses de paper, caixes de pizza o productes d’acollida. Les possibilitats són pràcticament infinites i en cada cas utilitzem la tècnica més adequada, gràcies a la nostra llarga experiència i al sistema all in-house (control sobre tots els processos de creació i fabricació).

Apliquem el seu disseny corporatiu a tot el ventall d’articles que utilitzi, creant valor afegit.

Apliquem el seu disseny corporatiu a tot el ventall d’articles que utilitzi, creant valor afegit.

Tenir un departament de creativitat i disseny gràfic propi ens permet assessorar-lo i garantir un treball de la màxima qualitat. A més a més, tant els dibuixos previs com els clixés són gratuïts. Per a tirades llargues, un altre dels principals avantatges de Garcia de Pou és el Custom Design, que consisteix en projectar productes a mida, diferents dels estàndards quant a concepció o dimensions.

Gamma d’ítems per al restaurant i les botigues d’alimentació d’IKEA

Gamma d’ítems per al restaurant i les botigues d’alimentació d’IKEA

L’eficàcia industrial en els canvis de màquina i el fet de controlar totes les àrees d’impressió ens permet aconseguir rapidesa en la fabricació, un cromatisme uniforme a tota la línia de productes i un cost per impacte molt reduït.

Productes personalitzats per a gastronomia japonesa, i per a la pastisseria Farggi

Productes personalitzats per a gastronomia japonesa, i per a la pastisseria Farggi

Firmes molt representatives de restauració com ara: Domino’s Pizza (GB), Sol Meliá, Häagen Dazs (Europa), South African Airlines… d’àmbit nacional i internacional han confiat en Garcia de Pou com la millor solució global de subministrament.

Una cervesa al Celler de Can Roca. El tres estrelles Michelin ha estat considerat «El millor restaurant del món» al 2013 i 2015 per The Diners Club World's 50 Best Restaurants Academy .

Una cervesa al Celler de Can Roca. El tres estrelles Michelin ha estat considerat «El millor restaurant del món» al 2013 i 2015 per The Diners Club World’s 50 Best Restaurants Academy .

Post Anterior Post Següent

També et podria agradar