García de Pou magatzem - Ordis

MAGATZEM INNOVADOR I SOSTENIBLE PER AFRONTAR NOUS REPTES

Més de 14.000m2 de magatzem robotitzat i alimentat amb energia renovable

L’any passat compartíem la nostra il·lusió per estrenar les noves màquines que actualment ens permeten fer front a la gran demanda de productes personalitzats i de solucions ecològiques que, poc a poc, van substituint l’ús del plàstic als comerços.

La nostra prioritat és mantenir-nos sempre al dia i pendents de les últimes tendències del mercat per a poder oferir als nostres clients allò que els ajuda a ser competitius al seu negoci. Per això cada any invertim, no només en dissenyar productes innovadors, sinó també en millorar i actualitzar aquells departaments de la nostra empresa que requereixen més atenció.

García de Pou - Ordis

La nostra aposta pel 2018: innovació i sostenibilitat

Enguany apostem per emfasitzar el nostre posicionament com a fabricant de productes d’un sol ús sostenibles i ecològics (vegeu la línia FEEL GREEN i tots els productes ECOLABEL).

D’altra banda, una assignatura pendent que volíem resoldre era l’optimització de la zona de magatzem i preparació de comandes. Per això hem decidit construir a la central d’Ordis, dues naus robotitzades amb l’última tecnologia japonesa del fabricant Daifuku, específica per a logística d’altes prestacions. Per tal de ser coherents amb els criteris de sostenibilitat i ecologia, la inversió no seria completa si no contemplés la part del consum energètic i el seu impacte al medi ambient. És per aquest motiu, que una partida important del pressupost d’aquest gran projecte es destina a la instal·lació de plaques solars que alimentaran d’energia 100% renovable la maquinària, ja per sí mateixa energèticament eficient.

  • 5 passadissos de 140cm amb 20 files de prestatgeries de 9 pisos i 3m d’ample.
  • 8 files de preparació de comandes amb un total de 480 punts de recollida de caixes.
  • 5 transelevadors d’alta velocitat de 24m d’alçada.
  • Sistema automàtic de vehicles transferidors «STV» per una òptima preparació de comandes.
  • Sistema automàtic de classificació de comandes.
  • 30 zones d’expedició, 12 de les quals amb moll de càrrega immediata.

Un complex circuit de cintes transportadores recolliran els productes a la seva ubicació i els portaran a la zona de picking, on un operari estarà preparant la comanda.

Tot plegat s’afegirà als 35.000m de magatzem actuals i acollirà quasi 23.000 palets més de producte acabat.

Nuevo almacén García de Pou

Créixer i innovar sense contaminar

Amb aquesta inversió esperem:

  • Ampliar la nostra capacitat d’emmagatzematge per a garantir l’abastiment immediat als nostres clients, sigui quin sigui el volum demanat.
  • Minimitzar el temps de preparació de comandes.

Però, a més, conscients com som de que cada un dels nostres actes influeix en l’entorn, el nostre creixement en estructures suposarà un impacte mínim pel que fa a energia.

Post Anterior Post Següent

També et podria agradar