Like-Linen®, un nou concepte de joc de taula: semblant a la tela i 100% biodegradable

Conjunt de tovalló i estovalles fent joc Like-Linen® Parma. La textura permet plegar els tovallons de maneres diverses i originals.

A quants restaurants els agradaria tenir l’elegància de les estovalles de tela sense els costos de tintoreria? A molts, segurament. Ara poden escollir la gamma Like-Linen®, que suposa un estalvi important ja que elimina el procés de rentat, assecat i planxat industrial —així com el subsegüent desgast de llenceria tèxtil— sense haver de renunciar a un estil impecable.

Like-Linen® combina la comoditat d’un producte d’un sol ús amb l’aparença perfecta d’un teixit. La novetat respecte d’altres articles ja existents al mercat rau en la lleugeresa i suavitat aconseguida. Aquest tacte tan agradable s’obté gràcies a una composició mixta de viscosa i cel·lulosa, molt resistent tant en sec com en humit i que protegeix perfectament la superfície de la taula.

A més a més, el material Like-Linen® és biodegradable i compostable, i s’ha desenvolupat per oferir a l’hostaleria i a les col·lectivitats un article eco-sostenible que redueixi l’impacte sobre el medi. Amb el seu aspecte de producte de molt alta qualitat, Like-Linen® també ajuda a crear aquell ambient que l’hoteler desitgi, una imatge pròpia i distintiva que defineixi el seu establiment.

Tu_y_yo_scottish_servilleta

Elegant Tu i jo amb quadres Scottish de tons bordeus. Suggeridor aperitiu amb tovalló Like-Linen®

La línia de productes Like-Linen® inclou: rotlles de tovalles (1,20 x 25 m), camins de taula amb pretall, tovallons-bossa cangur per a coberts, així com tovallons clàssics (20 x 20 cm o 40 x 40 cm). La varietat de colors és molt àmplia, i també els oferim amb quadres Scottish de diverses tonalitats o totalment blancs. Dependrà de si es busca un aire sofisticat per a reunions formals o un toc lluminós que ompli d’alegria i energia el menjador. A més a més, Like-Linen® es pot personalitzar  amb el nom del restaurant.

Per a les properes festes nadalenques hem preparat quatre noves tonalitats amb textura de fil: rosa, blau, verd aigua i taronja, així com l’estampat d’influència nòrdica Wintertime. Aquestes novetats es poden comprar al nostre catàleg online (Cotilló 2015).

Propostes nadalenques Garcia de Pou

Propostes nadalenques Garcia de Pou

wintertime

Nou estampat Wintertime Like-Linen®

 

 

 

 

Post Anterior Post Següent

També et podria agradar