Les múltiples vides d’una bossa de paper

Les bosses de paper per a la compra cada vegada s’utilitzen més als comerços. Ja fa molt de temps que s’han equiparat en prestacions, resistència i durabilitat a les bosses de plàstic. A més, les superen en determinats aspectes, com ara el de la visibilitat de marca. Però són els avantatges mediambientals els que els fan els preferits, tant pels consumidors com pels amos dels comerços. Ara, gràcies a un estudi, sabem, a més, que la seva reutilització és més habitual del que ens pensàvem.

Un estudi recent revela que 9 de cada 10 clients guarda les bosses de paper per reutilitzar-les en el futur. Segons l’estudi, que analitza les pautes d’ús de les bosses de paper per part dels consumidors espanyols, i que ha realitzat l’empresa d’estudis de mercat LinQ, el 89% dels enquestats afirma que conserven les bosses que els lliuren als establiments, per reutilitzar-les posteriorment.

Bosses SOS sense nanses

 

Un estudi recent revela que 9 de cada 10 clients guarda les bosses de paper per reutilitzar-les en el futur. Segons l’estudi, que analitza les pautes d’ús de les bosses de paper per part dels consumidors espanyols, i que ha realitzat l’empresa d’estudis de mercat LinQ, el 89% dels enquestats afirma que conserven les bosses que els lliuren als establiments, per reutilitzar-les posteriorment fins a dues i tres vegades de mitjana.

Bosses SOS amb nanses

 

Els consumidors prefereixen que els establiments els ofereixin bosses de paper. Els agrada el disseny i la imatge que transmeten els comerços que les lliuren, però sobretot les prefereixen per consciència mediambiental. A Garcia de Pou utilitzem tintes compostables en els seus dissenys i comptem amb el certificat PEFC®, que certifica que el paper que fem servir per fabricar-les prové de boscos de gestió sostenible. Som fabricants amb una trajectòria de gairebé 140 anys i tenim una àmplia gamma de bosses de paper 100% reciclables i reutilitzables.

Bosses de paper reciclables i reutilizables

 

Comptem amb bosses de paper sense nanses, molt útils en establiments de menjar ràpid, take away, farmàcies, cafeteries o botigues de regals. Les més populars són les «Times», amb un disseny vintage inspirat en diaris antics i les de color Kraft natural. També disposem de bosses SOS amb nanses planes i de tipus cordill. Aquestes són per a tota mena d’establiments i botigues, de gran resistència i qualitat. En diferents dissenys: «Feel Green», «Times», «Arpillera» i monocromàtiques. Totes elles, si ho desitja, les podem personalitzar amb els colors i la marca del seu negoci.

Bosses SOS de catering

 

Si el que necessita són bosses de màxima capacitat, que siguin capaces de contenir i traslladar articles voluminosos, disposem d’una col·lecció de bosses «Traiteur», especialment dissenyades per fer-ho. Amb una base àmplia i una alçada reduïda, que permeten portar safates i caixes d’aliments sense comprometre el producte durant el trasllat. Ideals per a serveis de càtering. Fins i tot disposem de bosses adaptades per a caixes de pizza.

Bosses per a ampolles

 

La col·lecció la completen les nostres elegants bosses de colors, ideals per a «Boutiques» i les bosses per a ampolles, amb la mida ideal per a una o dues ampolles de vi o licor. Totes elles es poden complementar amb els nostres adhesius de tancament, que li aportaran més seguretat.

Post Anterior Post Següent

També et podria agradar