L’avisem al seu correu de la reposició d’estoc

L´estoc dels nostres productes s´actualitza constantment. Però és possible que, en algun moment, un dels nostres productes es quedi sense existències. Ja disposava de la data estimada de reposició, però a partir d’ara li podem enviar un missatge al seu correu quan torni a haver estoc del producte que desitgi, perquè la informació li arribi com més aviat millor i de forma personalitzada. La funció «AVISA’M QUAN HI HAGI STOCK» ja està disponible a la nostra pàgina web i la nostra APP.

Vol adquirir un producte, però en aquests moments no està disponible? No es preocupi. Al perfil de qualsevol producte de la nostra web que es quedi sense existències ara trobarà el botó «AVISA’M QUAN HI HAGI STOCK». Cliqui en ell i despreocupi’s. Nosaltres li enviarem un correu electrònic just en el moment en què el producte torni a estar disponible. Recordi que perquè puguem avisar-lo, necessitem que estigui registrat com a usuari web.

«AVISA’M QUAN HI HAGI STOCK», ja disponible a la web i a l’APP.

 

A partir d’ara, ja no cal estar pendent del calendari. Rebrà un email avisant-lo, perquè no se li passi la data i pugui realitzar la seva comanda a l’instant. Quan cliqui al botó, ens pot indicar, fins i tot, el nombre d’unitats que vol d’aquest producte. Un cop el reposem, li enviarem un missatge al seu correu electrònic, acompanyat d’un enllaç directe al producte en qüestió, perquè pugui començar a fer la seva comanda, sense perdre temps buscant-ho de nou.

Indiqui’ns el número d’unitats i li enviarem un email quan hi hagi estoc.

 

Recordi que, si no disposem d’estoc d’un producte i no pot esperar, li facilitem diverses opcions. Com, per exemple, el botó «MOSTRAR PRODUCTES», on li suggerim productes similars i alternatius als que està buscant. Una altra opció, en cas que necessiti comprar un article immediatament, seria la de consultar aquest mateix producte a «ALTRES COLORS» o «ALTRES MIDES», una altra funció que també trobarà al perfil del producte.

«ALTRES COLORS» i «ALTRES MIDES» al perfil d’un dels nostres productes.

 

Per realitzar les compres i gestions, també pot utilitzar la nova APP de Garcia de Pou, que incorpora igualment totes aquestes funcionalitats. Amb l’avantatge, que ho podrà fer des del mòbil o tauleta, d’una manera àgil i intuïtiva. Si encara no disposa de la nostra APP, pot descarregar-la aquí. El nostre objectiu continua sent el de millorar dia a dia el nostre servei.

Post Anterior Post Següent

També et podria agradar