La millor manera de presentar i protegir el menjar per emportar-se: «Solucions innovadores per a l’embalatge d’aliments Garcia de Pou»

L’embalatge d’aliments, que a Garcia de Pou hem dissenyat per presentar adequadament aquest aliment de qualitat. T’oferim les línies Turtle, Kangoo, Open i Delicatessen, que poden interessar a cafeteries i locals situats en llocs de pas com: àrees de servei, estacions de tren o autobús, aeroports, fires… així com a fleques i locals de menjar preparat. També van destinats a hotels (per embolicar els entrepans dins de les caixes de pícnic) i fins i tot a botigues selectes de fruita i verdura que preparin petites quantitats prèviament pesades.

pack_solutionsDeli pack. Aquests sobres s’han dissenyat amb un decalatge de dos cm. entre la part davantera i posterior, la qual cosa permet una introducció fàcil i ràpida dels productes. A més, se subministren en una caixa dispensadora que redueix l’espai de magatzematge d’altres embolcalls com els rígids de plàstic, essent una opció més econòmica.

pack_solutions_delipack

Les bosses planes Turtle pack afegeixen la capacitat de mantenir el producte dret, convertint-se en un perfecte display a la botiga. Una altra virtut d’aquests embalatges és preservar l’aliment de la sequedat de l’aire. Són ideals per a menjar preparat, pollastre fregit, brotxetes, croquetes, delicatessen en peces, sushi, brioixeria, entrepans… S’han elaborat amb paper laminat en polipropilè, que protegeix del greix, salses i líquids.

pack_solutions_turtlepack

Les Kangoo pack tenen una distància entre solapes molt alta perquè resulti fàcil menjar, mentre que l’opció Open pack obté aquest benefici en obrir-se a dos costats.

pack_solutions_kangoopackPer acabar, el pack Delicatessen és idoni per a hamburgueses, entrepans i brioixeria, i impedeix que l’aliment es toqui una vegada preparat. Pot complementar-se amb etiquetes adhesives personalitzades amb el nom de l’establiment per tancar el paquet.

pack_solution_delicatessen

Tota la gamma «Solucions innovadores per a l’embalatge d’aliments» és un packaging molt lleuger, reduint el posterior residu. Si t’ha interessat, pots descarregar-te el catàleg online (bosses planes) o sol·licitar l’enviament del catàleg específic (que ve acompanyat de mostres) a [email protected]

pack_solutions_openpack

Post Anterior Post Següent

També et podria agradar