Inspiració per a la taula de Nadal i Cap d’Any 2021

El Nadal és a tocar i és hora de pensar en com decorar els menjadors dels restaurants i les llars, o els salons de banquets dels hotels. Després d’uns mesos duríssims per a tots, i en especial per a l’hostaleria i la restauració, ha arribat el moment de tornar a celebrar les festes com es mereixen: sense estar-se de res. Comencem.

Sabem que el seu desig és captivar el comensal des del moment que trepitja el saló o el menjador. Per això li oferim tot el que necessita perquè l’ambient nadalenc es respiri a cada racó i que els seus clients o convidats gaudeixin de la vetllada amb els cinc sentits. A Garcia de Pou hem pensat en tots els detalls: vaixelles i estovalles d’inspiració nadalenca, per descomptat, però també elements decoratius per vestir la taula de gala, un packaging exclusiu pels dolços i el raïm de Cap d’Any, i un cartonatge festiu per realçar les postres nadalenques.

 

Conjunts decorats

Pel que fa al joc de taula, hem volgut facilitar-li el treball elaborant per a vostè conjunts de taula decorats, amb diferents estils i tots els elements necessaris: estovalles, tovallons, estovalles individuals i camins de taula. No s’oblidi que per Nadal queda perfecte vestir la taula amb una base més llarga i una altra més curta a sobre o bé amb camins.

Li recomanem que es decanti per les propostes «Forest» o Kraft «Merry Christmas», que introdueixen alguns elements reciclats. Complementi les taules amb detalls en fusta o jute i doni al seu conjunt l’aire rústic i acollidor que estava buscant. Per afegir color, són imprescindibles els centres de taula, on pot col·locar alguna pinya, grèvol, branquetes verdes o alguna garlanda de llums. Complementi el conjunt amb espelmes de color vermell, blanc, daurat o platejat.

«Forest»

Si vol que predomini el blanc i que siguin la resta de complements de color els que ressaltin, li recomanem els conjunts «New Noël» o «New Snow». L’elegància clàssica l’hem reservada pels conjunts «Elegance» i «Allure», amb motius geomètrics nadalencs en negre i daurat. Si uneix daurat i colors foscos, veurà com funciona el contrast.

«Elegance»

Com que sabem que el vermell mai falla, el «Merry Christmas» no podia faltar. Si ho combina amb la vaixella en blanc i amb adorns clars, veurà com el resultat és espectacular.

«Merry Christmas»

Finalment, trobarà als conjunts «Polaris» i «Oslo» aquest toc hivernal i nòrdic que tant agrada en aquestes dates per a la decoració. El blanc i els tons crema de les estovalles li seran molt fàcils de combinar amb vaixelles de qualsevol color.

«Polaris»

Per descomptat, posem a la seva disposició també un ampli assortiment de tovallons de Nadal, de diferents qualitats i colors, safates de canapès i postres, plats bio-lacats o gots de festa perquè els combini de la millor manera i tregui el seu costat més creatiu. Només un consell: engalani les taules amb color daurat i platejat per Nadal, Cap d’Any o Reis i aconseguirà que brillin amb llum pròpia.

Kraft «Merry Christmas»

 

Aperitius

Però si hi ha un element que dóna el toc de distinció a les taules de Nadal, i per això creiem que mereix una menció a part, són els petits recipients per a aperitius. Des de Garcia de Pou, hem seleccionat per a vostè aquestes petites joies en quatre grups, perquè esculli el que més li agradi. Una línia ecològica, fabricada amb canya de sucre, 100% biodegradable. Una altra de recipients de fusta, que donarà aquesta calidesa que està buscant per a la seva taula de Nadal. I dos en negre i platejat, que combinen amb qualsevol de les estovalles que esculli, i que li donaran un toc chic.

Bionic Edició de Nadal

No oblidi que als detalls està la clau de l’èxit de qualsevol celebració i que al final és el que recordaran els convidats. Si col·loca algun detall, com per exemple una etiqueta amb el nom al tovalló o una frase de felicitació, o ofereix al final del dinar o el sopar un petit detall en forma de dolç, li assegurem que la vetllada passarà de simplement «bona» a «espectacular». Al final es tracta de sorprendre. Les nostres bossetes de jute o les capsetes per al raïm de Cap d’Any compliran amb escreix amb aquesta comesa.

Packaging per a dolços

 

Postres

Finalment, per a les postres, en aquest final del 2021, no hem volgut escatimar. És el moment de treure els torrons i els tortells. Sense oblidar els pastissos, les tòfones, els macarons, els braços i la rebosteria.

Pastisseria Edició de Nadal

I tot aquest arsenal no es pot servir de qualsevol manera, sense pensar que és un dels plats principals de les festes de Nadal. Passi per la nostra secció de pastisseria, on trobarà totes les bases de cartró, les blondes i les caixes que necessita perquè les seves festes deixin bona boca a tothom.

Post Anterior Post Següent

També et podria agradar