García de Pou

Incorporem nova maquinària per ser més eficients i sostenibles

Durant 2018 i 2019 estem incorporant nova maquinària per augmentar la producció i satisfer la demanda dels clients encara més ràpidament. Però a la vegada ho fem també amb l’objectiu de potenciar la nostra voluntat de complir la proposta de Directiva europea del 28/5/2018 sobre la reducció de l’impacte ambiental de determinats productes plàstics, la qual indica que ben aviat una sèrie d’articles estaran prohibits, de manera que es farà molt evident la necessitat de tenir una bona oferta en cartonatge i materials alternatius.

Des de Garcia de Pou, apostem clarament per materials més sostenibles. Una prova és que totes les nostres màquines estan enfocades a la fabricació de productes de paper/cartró, materials respectuosos amb el medi ambient i substitutius del plàstic.

Les noves incorporacions

Aquest mes d’octubre acabem d’estrenar una màquina per fer bosses obertes a dos costats en diferents dissenys per a kebabs, creps, tacos i frankfurts (pàg. 185 del catàleg 2018-19) que ens permetrà duplicar la capacitat de producció actual i incorporar una nova mida d’aquest tipus de bosses (23×25,5cm.) amb dissenys TIMES (anuncis de revistes antigues amb fons kraft i blanc) i PAROLE, i que preveiem que vegi la llum l’abril del 2019, coincidint amb la primera edició del catàleg general.

Bolsas abiertos 2 lados

A finals d’aquest mes de novembre posarem en funcionament una nova màquina per fer embolcalls antigreix per a hamburgueses, patates fregides, hotdogs, etc. (pàgs. 188 i 189).

Envueltas antigrasas

A principis de 2019 incorporarem tres màquines per fer recipients de cartró com les barquetes per a xips, tapes, etc., (pàg. 241), caixes per hamburgueses (pàg. 230) i caixes americanes amb o sense finestra (pàgs. 238 i 239), totes elles en diferents dissenys.

Dins del primer quadrimestre de l’any vinent, també posarem en funcionament una màquina envasadora per a la producció de tovallons «canguro» i «cangurito» (pàgs. 40 i 41). Aquesta nova maquinària ens garanteix una producció més automatitzada augmentant considerablement la capacitat productiva.

Constatant un augment de la venda de bosses de paper degut a l’aplicació de la normativa europea sobre la reducció del consum de les bosses de plàstic, entre mitjans i finals de 2019 incorporarem també una nova màquina per fer bosses SOS de diferents formats amb o sense nanses (pàgs. 196 a 203).

Tot plegat ho fem pensant en oferir als nostres clients una millor qualitat de producte i una major eficiència en el servei, tenint sempre en compte el respecte pel medi ambient.

Post Anterior Post Següent

També et podria agradar