Street View | García de Pou

Imatges 360º de Street View per donar-nos a conèixer d’una manera més eficient

Estar a l’última en tecnologia no és tasca fàcil. El món digital avança tan ràpidament que de vegades fins i tot provoca vertigen. A Garcia de Pou hem pujat al carro de les fotos panoràmiques i imatges 360º de Street View a Google Maps i volem exposar en quina mesura és una experiència positiva per a una empresa com la nostra, però també per a qualsevol establiment de restauració que vulgui donar-se a conèixer aprofitant les eines més utilitzades. Amb aquesta solució els nostres potencials clients poden conèixer les nostres empreses, restaurants, bars, hotels, cafeteries, etc., abans de visitar-nos físicament.

Què hi guanyem amb això? Mostrar-los amb panoràmiques interactives el nostre establiment, fent que sigui un lloc pròxim i transparent: Mitjançant una visita virtual online, qualsevol usuari pot recórrer interactivament i veure els nostres productes i expositors, conèixer l’espai, anar cap endavant o cap enrere, mirar amunt o avall, en definitiva conèixer-nos molt millor i saber amb seguretat de l’existència del lloc. D’aquesta manera transmetem seguretat i confiança en el moment de donar-nos a conèixer. Parlem d’existir en les cerques i d’aportar continguts i informació: un panorama idoni per situar les nostres empreses al mapa contemplant les necessitats dels creixents usuaris d’internet. La proximitat de ser visitat a internet des de qualsevol lloc del planeta, qualsevol dia i a qualsevol hora, proporciona als clients l’experiència de veure els interiors del nostre local com si truquessin a la porta.

Es tracta d’incrementar les possibilitats de contractació de serveis o compres de productes quan el client té la certesa que el que veu és el que hi ha, sense manipulacions ni artificis publicitaris sinó únicament comunicació veraç, emesa per Google mitjançant fotografies esfèriques 360º que produeixen un recorregut virtual en les diferents plataformes de Google que treballen la geolocalització i el geomàrqueting de visibilitat. La utilització de mòbils per fer cerques a maps i l’increment d’apps emprades amb intenció de compra és una tendència en alça. Les persones busquen un producte per comprar o un servei per a contractar, per a això existeix maps i les ubicacions d’empreses a Google Maps visibles amb Street View en interiors d’empreses, comerços, locals i establiments. És quelcom fonamental en el comerç i vendes, avui dia.

A més, la visita virtual panoràmica Street View pot ser inserida en el web oficial de l’empresa per a ser mostrada amb la marca, insígnies i identitat corporativa del negoci, i també és incrustable a Facebook i a d’altres plataformes.

Tota la informació es pot trobar al web oficial de Google Street View.

Heus aquí un bon exemple de visita virtual 360º en un restaurant de NYC.

I, per descomptat, a Garcia de Pou apliquem aquesta tecnologia a tots els nostres cash & carry: a Barcelona, Madrid i a Tenerife.

Post Anterior Post Següent

També et podria agradar