Ambient Parole

HOLA «PAROLE»… ADÉU «VOLARE»

Arriba un bàsic amb molt d’estil

«Volare… oh, oh!… cantare… oh, oh, oh, oh!...» Aquesta cançó que ens transporta a les festes estiuenques és la que ja fa vint anys va inspirar el disseny estàndard de García de Pou. El dibuix recorda uns focs artificials també típics de les nits estivals, us ho havíeu demanat mai?

Des dels anys 90 el «volare» ha estat un dels dissenys més significatius de casa nostra. L’hem vist imprès centenars de milers de vegades en centenars dels nostres productes. I n’estem enormement agraïts pel resultat que ha donat, ja que està clar que si ha sobreviscut tants anys és perquè s’ha adaptat bé a tot tipus de negocis que l’han fet servir (i hi han confiat) pels seus articles d’un sol ús.

142.31-volare-asas-ambientSempre és saludable renovar-se, així que ens anirem acomiadant progressivament del nostre « volare » per a deixar espai al nou disseny, que poc a poc veurem imprès en més i més productes del nostre catàleg.

Continuem inspirant-nos en les cançons italianes del passat per a batejar el nou estàndard, ja que ens van com oli en un llum per a mantenir la línia del missatge positiu i festiu. « Parole-parole-parole… » La coneixeu ? Amb aquesta cançó donem la benvinguda a un disseny bàsicament tipogràfic de tendència vintage que juga amb diferents estils gràfics i pictogrames per a donar un aire desenfadat i dinàmic als seus envasos.

Així doncs presentem el «parole», una proposta de diversos colors i diferents paraules perquè cada negoci pugui utilitzar-lo en els productes que li encaixin millor.

Productos paroleTrobarà tons verds que lliguen bé, per exemple, amb entrepans vegetals i altres productes vegetarians y ecològics. També en tonalitats taronges ideals per a hotdogs, paninis, hamburgueses, patates fregides, pa, croissants, etc. I la versió multicolor és totalment adaptable a tot tipus d’aliments.

ParoleUn altre aspecte que ens agrada d’aquest estàndard és que és un bàsic amb molt d’estil, és a dir, sembla personalitzat i aporta un plus de disseny al negoci. No és genial?

Teniu ganes de veure els «parole» en acció? Els descobrireu en el nostre proper catàleg. Esperem que us animeu a provar-los. I si sou nostàlgics, no patiu, encara trobareu productes amb l’antic «volare» durant un temps.

Post Anterior Post Següent

També et podria agradar