GARCIA DE POU à Ordis

Garcia de Pou, com arribar als 132 anys i seguir creixent

Quins són els ingredients per a què una empresa sobrevisqui 132 anys i estigui encara en la seva fase màxima d’expansió i creixement?

Ingredient núm 1: l’esperit emprenedor

L’empresa Garcia de Pou es va fundar el 1884 quan Lluís Garcia va deixar la seva feina com a cap de l’estació de Figueres per a fer-se càrrec d’una petita impremta amb la seva muller, Francisca de Pou. En aquest, llavors, petit negoci es materialitza l’esperit emprenedor de la família Garcia de Pou, el qual s’ha transmès durant cinc generacions i es manté viu actualment.

Fàbrica i producció a Ordis

El febrer de 2002, Garcia de Pou inaugura un taller de transformació de 17.000 m2 a Ordis. El complex industrial d’ Ordis produeix 24/24 hores.

 

Ingredient núm. 2: l’adaptació al canvi

Setanta-sis anys més tard, arriba l’eclosió de la indústria turística a Espanya que, com ja sabem, té en la Costa Brava una de les seves marques més explotades. Amb els turistes arriben els hotels, els restaurants, els xiringuitos, i tota una indústria paral·lela que neix per a cobrir les necessitats de l’hostaleria i la restauració. És en aquest punt que la quarta generació de la família Garcia decideix donar un gir a la seva impremta i orientar-se al mercat HORECA, oferint solucions d’impressió i articles de paper als seus clients hotelers.

Des de llavors, l’empresa s’ha desenvolupat com a fabricant de productes no alimentaris per a la indústria hotelera. Ja no es tracta només d’impressió en paper i plàstic, sinó també de fabricació de bosses de paper, bosses amb nansa, estovalles individuals, estovalles en rotlle, tovallons, safates, envasos de cartró per a take away o embolcalls per a hamburguesa, i importació de productes d’un sol ús en general, com ara gots i envasos de plàstic… Una inacabable llista d’articles d’un sol ús que satisfan les necessitats diàries dels hotels, restaurants i empreses de càtering i esdeveniments de tot el món.

 

Productes reciclables

GARCIA DE POU es compromet amb el medi ambient amb una àmplia gamma de productes reciclables.

 

Ingredient núm. 3: la qualitat com a modus vivendi

Cap al 1986, l’empresa familiar es va embarcar en l’aventura de l’exportació. Van començar per països veïns com França i Portugal i al llarg dels anys, l’aprenentatge i l’adaptació a les exigències estrangeres, Garcia de Pou consolida mercats en més de quaranta països.

Actualment, les regnes de l’empresa les porten ja la quarta i cinquena generació familiar i la seva personalitat no pot ser obviada, ja que la seva sensibilitat per l’art i el disseny han quedat impregnats en la cultura de treball que es respira a les instal·lacions d’Ordis (Girona).

Gustos a part, avui dia mantenim el nostre focus en perfeccionar la qualitat del servei i del producte. Per això tenim prevista la construcció d’un magatzem automàtic que ens donarà més capacitat d’estocatge i ens permetrà seguir millorant els terminis de preparació i enviament.

 

Catálogo García de Pou 2016

Portada del nuevo Catálogo 2016 con la colaboración del pintor Ramon Moscardó.

 

Ingredient núm. 4: l’escolta activa

No oblidem que la indústria HORECA està canviant i experimentant noves necessitats (sempre ha estat així), per la qual cosa fa més de quaranta anys que vivim escoltant i innovant per a oferir sempre solucions a les necessitats del moment.

Benvolgut client, tenim a vint comercials a l’escolta de les seves necessitats i a dos-cents empleats materialitzant les solucions.

No deixi de comunicar-se amb nosaltres!

(+34) 902 55 13 99  [email protected]

Post Anterior Post Següent

També et podria agradar