Garcia de Pou en Barcelona

Garcia de Pou a Barcelona. RODA EL MÓN I TORNA AL BORN

Al barri del Born, just davant del Parc de la Ciutadella i del Museu de Ciències Naturals, es troba des de fa més de trenta-cinc anys la nostra delegació barcelonina. Es tracta d’un dels únics establiments d’autoservei a la ciutat amb una oferta extensa de tot tipus de productes professionals i d’un sol ús per al món de l’hostaleria.

 

Domènech i Montaner

El modernista Castell del Tres Dragons, una de les seus científiques del Museu de Ciències Naturals, fou projectat per Domènech i Montaner com a Cafè-Restaurant per a l’Exposició Universal de 1888. Custodia la col·lecció de zoologia i aviat la de geologia; actualment l’estan remodelant.

 

La botiga s’ubica en un dels edificis amb porxada del Passeig Picasso ideats per Josep Fontserè al 1872, el mateix autor del Mercat del Born. Adaptat a l’ús comercial, l’espai ha respectat les belles columnes metàl·liques i arcades del sostre, vestigi de la societat industrial de finals del segle XIX. Allí hi oferim més de 1.500 productes, organitzats per seccions: des de estovalles individuals i tovallons, a pissarres, blondes per a pastissos o bosses de paper. D’aquesta manera és molt senzill i ràpid trobar tot allò que s’estigui cercant i, en qualsevol cas, els clients que ens visiten sempre poden comptar amb l’ajuda d’un equip comercial experimentat.

 

Paseo Picasso, 12 Barcelona

Perspectives del punt de venda del Passeig Picasso, 12.

 

El catàleg general de Garcia de Pou inclou unes 6.000 referències diferents. Aquells productes que no tenim habitualment en estoc a Barcelona es poden demanar i seran subministrats en un termini màxim de 48 hores. El mateix és possible amb el catàleg outlet, amb un 50% de descompte, així com amb les darreres novetats que sortiran al mes de maig de 2016.

 

B INTERIOR 02 blog

 

Entre els nous articles que trobarà a l’establiment barceloní en agradaria destacar, per exemple, els cons per a creps, també disponibles en fulles per a servir aquestes postres sense enrotllar; ambdós suports es poden personalitzar amb el logotip i els colors de l’establiment. Una altra novetat interessant que presentem al nou catàleg són les tovalloletes Eco-Flush. Es desintegren ràpidament gràcies a una nova i sofisticada tecnologia que ha permès fabricar-les 100% naturals i biodegradables, sense aglutinants químics.

Tovalloletes biodegradables

Nous suports per a creps. Tovalloletes per rentar-se les mans Eco-Flush

 

«Roda el món i torna al Born» és un refrany que s’ha de perdre en llegendes medievals, ja que ‘born’ era el clos on tenien lloc els tornejos, un lloc cèntric al qual tothom regressava. La frase significa que finalment tot té probabilitats d’acabar allà on ha començat. I ben segur que si ens visita acaba tornant; esperem que hi trobi de tot.

 

Post Anterior Post Següent

També et podria agradar