EU Ecolabel, la millor garantia per al medi ambient

Sabies que molts dels nostres productes tenen l’Etiqueta ecològica de la Unió Europea? Per a poder donar resposta al creixent interès social per un consum més respectuós amb el medi ambient, a Garcia de Pou hem optat per la reconeguda marca d’ecoinnovació EU Ecolabel.

EU Ecolabel és un sistema oficial d’etiquetatge ecològic, creat per la Comissió Europea l’any 1992. És de caràcter voluntari i el seu principal objectiu és promoure productes i serveis amb un baix impacte ambiental. Aconseguir l’etiqueta implica haver complert uns criteris molt selectius i transparents, així com proporcionar als consumidors informació exacta, fiable i amb base científica sobre el comportament ambiental dels productes etiquetats. Si desitja més informació sobre aquest tema, pot consultar el següent lloc web  http://ec.europa.eu/environment/ecolabel/

LOGOECOLABEL

 

D’entre tots els articles Garcia de Pou EU Ecolabel, avui ens agradaria destacar alguns models de tovallons blancs i de color, a més a més de la gamma de cel·lulosa Ecowhite®.

Els tovallons blancs I-One® tenen una sola capa, però de tan alt gramatge que equivalen a les convencionals de dues capes. En el seu procés de fabricació les I-One® empren només 2,5 m³/TM de consum d’aigua, i mostren una menor petjada de CO² (‑27%) juntament amb una reducció del consum energètic (-62%). Es poden personalitzar amb el logotip del client utilitzant tintes compostables.

Tovallons I-One® de les mides 20x20 cm, 33x33 cm i 40x40 cm.cm.

Tovallons I-One® de les mides 20×20 cm, 33×33 cm i 40×40 cm.cm.

 

Els tovallons de colors de dues capes —tant els de la gradació pastel como els de tonalitats intenses— segueixen uns criteris de qualitat ambiental molt estrictes, més enllà dels establerts com a obligatoris per la normativa vigent. Amb el format 39×39 cm, els fabriquem en 26 tons diferents. Disposen també de l’ecoetiqueta tots els tovallons de colors Double Point® o els de quatre capes Quattro 4®.

Tovalló clàssic de dues capes groc sol

Tovalló clàssic de dues capes groc sol

 

El paper higiènic Ecowhite® en totes les seves versions —Maxi jumbo (Ø ext. 26 cm), Baby jumbo (Ø ext. 19,5 cm) i semi industrial (Ø ext. 12,5 cm)— és un altre article ecoeficient. Completen la sèrie Ecowhite® la cel·lulosa industrial i els eixugamans Mini barril i Maxi barril.

Paper higiènic Maxi jumbo Ecowhite® en rotlles de 340 m

Paper higiènic Maxi jumbo Ecowhite® en rotlles de 340 m

 

A Garcia de Pou hem optat per la fiabilitat de l’etiquetatge EU Ecolabel com a eina de diferenciació, intentant millorar els sistemes de producció per a fer-los més sostenibles en el nostre camí vers l’excel·lència empresarial.

Post Anterior Post Següent

També et podria agradar