Bufet desayunos | García de Pou

Esmorzar a l’estil Bufet

L’esmorzar és el plaer gastronòmic de tots els matins. Sona el despertador i ens aixequem relaxats i amb gana i és en aquest precís moment quan s’agraeix disposar d’un gran assortit d’aliments per fer que el primer àpat del dia sigui tot un festí.

Estarà d’acord amb nosaltres si li diem que una de les millors experiències que li aporta el fet de viatjar i allotjar-se a un hotel és l’esmorzar. I és que la gran varietat de productes que ofereix el bufet desperta la gana a qualsevol. Encara que, avui en dia, i per sort, aquest servei no és exclusiu dels hotels, ja que algunes cafeteries i restaurants també ofereixen un bufet d’aquest estil als seus clients.

Li ve de gust esmorzar?

En un espai així hi trobarà diferents seccions distribuïdes entre freds, calents i begudes. Tots aquests aliments estan distribuïts en perfecta harmonia per tal que la seva presentació sigui del tot desitjable. A García de Pou disposem de tot el parament necessari per convertir el bufet del seu establiment en el lloc ideal per esmorzar.

Dispensadores | García de Pou

Imaginis que a l’apartat de freds del menjador hi troba el millor assortiment de formatges i embotits col·locats en taules de fusta i marcats amb mini pissarres per saber el tipus d’aliment que s’està escollint. Què prefereix, formatge emmental o havarti? Llegeixi-ho a la pissarra i sabrà quin tria. També veurà un abastador de pa col·locat en cistelles especials per tal que pugui triar el que més li agradi: pa blanc, integral o amb cereals. I llavors pot tallar el tros que es vol menjar en una taula de bambú, que resulta ideal para productes d’alimentació.

Però si vostè és celíac, també podrà agafar pa sense gluten d’una altra cistella, totalment separada per evitar-ne la contaminació.

La part més dolça la trobarà a la seva dreta, col·locada en un gran expositor amb rebosteria de tota mena i, una altra, amb pastissos d’elaboració pròpia.

Encara que si a vostè li agrada esmorzar menjant calent, en aquesta secció podrà trobar un escalfador de plats amb les elaboracions més típiques.

Per últim, i per tal que el bufet sigui perfecte, no pot faltar la secció de sucs de fruita natural per prendre un suc de taronja fet al moment amb un espremedor de fruita i la zona de cafeteria per beure un expresso acabat de fer.

El consumidor ha après a apreciar els materials que s’utilitzen per servir el menjar i la seva qualitat. Per aquest motiu, a García de Pou, utilitzem materials nobles que protegeixen el medi ambient i mantenen la higiene i el bon estat dels aliments, com el bambú, per exemple.

Desayunos bufet | García de Pou

Vol conèixer més coses sobre el material que disposem? Vingui, el convidem a esmorzar i li ho ensenyem en persona o, si ho prefereix, ho pot veure a través del nostre catàleg online.

Post Anterior Post Següent

També et podria agradar