Nos gusta el café | García de Pou

ENS AGRADA EL CAFÈ

El cafè, aquesta beguda estimulant i aromàtica tan estesa arreu del món… Que bé que ens senta el cafè a certes hores. És un company inseparable per a moltes persones, i ha acabat convertint-se en una cultura, amb els seus ritus i costums.

Hi ha molts tipus de cafè. Espresso o sol, capuccino, americà, cafè amb llet, cafè moca i caramel macchiato són alguns dels més populars. Hi ha també diferents formes de prendre’s un cafè. N’hi ha que el prefereixen en tassa, d’altres en got de vidre… I després hi ha el got take away, tan útil en aquesta època nostra del «me l’emporto posat». Al llarg d’un dia passen per les cafeteries, bars i altres establiments que dispensen cafè, centenars de consumidors. Quants d’ells van amb presses? Molts, oi? Demanen un cafè i marxen corrent a la feina, al cotxe, a recollir la mainada, a fer la compra… El cafè per emportar s’ha convertit en un indispensable.

Gots per begudes calentes 1 paret

A Garcia de Pou posem a disposició del seu establiment la nostra gamma de vasos de cartró d’un sol ús per a begudes calentes (pàgs. 98 i 99), que a més a més reforçaran el seu branding, ja que són personalitzables. Parlem de cafè, però en aquests gots hi podem introduir altre tipus de begudes i gaudir per exemple d’una bona infusió o d’una xocolata calenta en qualsevol lloc. En diferents colors, gruixos i capacitats, amb o sense tapa, són d’allò més pràctics. Proposem vasos d’un sol ús amb una paret i disseny clàssics, o bé els de doble paret amb capa exterior ondulada, en versió kraft o negra, que conserven la temperatura i eviten que els seus clients es cremin. Destaquem les tapes de bagàs fabricades a partir de fibres de canya de sucre, material totalment ecològic i biodegradable. Es poden acompanyar d’una àmplia varietat d’agitadors i culleretes de fusta amb o sense enfundat individual (pàg. 68) per al sucre, l’estèvia o l’edulcorant que es prefereixi, i ja només ens faltarà estampar-los el nom o el logotip del seu establiment .

Fem un cafè i en parlem?

Gots per begudes calentes 2 parets

Post Anterior Post Següent

També et podria agradar