La elegancia de la comida para llevar

L’elegància del menjar per emportar

La manera que tenim d’entendre la gastronomia està canviat i l’auge que experimenta l’enviament de menjar a domicili n’és un exemple. Aquest costum s’ha convertit en un nínxol de mercat nou i una opció de negoci per a molts restaurants que no volen perdre l’oportunitat d’acostar el seu estil de cuina a qualsevol llar.

Estudis recents sobre el sector de la restauració a domicili asseguren que aquesta pràctica va en augment i que el seu públic és cada cop més divers. Però malgrat tot, i sense cap mena de dubte, el core target és el públic jove, cosmopolita i amb un poder adquisitiu mitjà que, amb les seves comandes, va fer que aquest sector aportés un valor econòmic de 2.400 milions d’euros tan sols a Espanya i s’estima que més de 21.000 milions en tot el món.

Take Away pizza | García de Pou

Tant si és en format delivery, d’entrega a domicili, o si s’encarrega per anar a recollir el local, l’hàbit de demanar “menjar per emportar” ha canviat molt els últims anys. Avui en dia disposem d’una gran oferta preparada per ser servida i degustada a casa. Així que provar les millors delicatessen del món en forma de pizza napolitana, sushi japonès, curri indi o batuts i amanides verdes és possible en un elegant format take away.

Sushi Take Away | García de Pou

Aquesta pràctica s’ha convertit en tota una experiència gastronòmica. Estarà d’acord amb nosaltres que el menjar, abans de tastar-lo, entre pels ulls… per això és tan important tenir un bon envàs. Per exemple, s’imagina una deliciosa amanida en un recipient Feel Green? o un assortit de crestes argentines en una caixa de disseny o en un format degustació? Encara que el que més ve de gust és el menjar asiàtic. I així es demostra als estudis fets que conclouen que el 46% dels encàrrecs fets durant l’últim any varen ser comandes de sushi servides en caixes com aquestes o uns deliciosos noodles en un envàs apte per escalfar al microones.

Take Away | García de Pou

Els restaurants que volen fer més accessibles el seu menjar s’enfronten a una sèrie de normes a complir: protegir, mantenir la cadena de fred o calor i complir amb les mesures sanitàries i higièniques reglamentaries per tal que els aliments mantinguin totes les seves propietats. I el packaging, a part de la seva missió diferenciadora, també ha d’assegurar el compliment d’aquests aspectes, tal com certifica García de Pou.

A més, García de Pou pot subministrar aquests productes personalitzats amb la imatge del restaurant o de la cadena fast food, creant un impacte de marca favorable. El packaging personalitzat ajuda a diferenciar-se de la competència i a més ofereix distinció i elegància.

Consulti el nostre catàleg online per triar quin producte s’ajusta més i demani’ns com el vol personalitzar.

Amb totes aquestes facilitats només quedarà triar una cosa: Què li ve de gust per sopar?

Fonts:
El País: https://elpais.com/economia/2017/12/01/actualidad/1512125659_853869.html 
Mab hostelero – núm. 226 – Octubre 2018

Post Anterior Post Següent

També et podria agradar