disposable containers

Delivery. Ara el menjar gourmet també a domicili

Algunes empreses de repartiment de menjar a domicili han trencat els motlles. Perquè et portin el menjar a casa, ja no cal que tinguis unes ganes boges de kebab, pizza o xinès. Aquestes empreses s’encarreguen de propiciar que els restaurants de tota la vida, o fins i tot els més top de la zona, puguin apropar les seves últimes tendències gastronòmiques al domicili dels clients.

 

Recipients per delivery de Garcia de Pou

Els recipients BIONIC són sostenibles i biodegradables

 

Segons dades de El Economista, el consumidor ja s’ha acostumat a comprar online i a rebre les seves compres ràpidament a casa, una experiència que trasllada a les comandes de menjar.

El sector de la restauració que recentment ha començat a practicar el delivery va augmentar les seves vendes un 29% el 2015. I és una tendència ascendent.

Amb això arribem a la necessitat dels restaurants de proveïr-se dels recipients d’un sol ús adequats als seus plats. No es tracta només d’envasar entrepans, sandvitxos, patates fregides o pollastres a l’ast per a emportar, sinó que parlem d’envasar, per exemple, un menú d’aquest tipus: de primer un «Tàrtar d’alvocat amb salmó i pinya», de segon un «Milfulles de filet de porc amb salsa de formatge», i de postres una «Crema de nata de soja amb ametlles, coco, aigua de roses i xarop de maduixa».

La cura amb què es presentaria aquest menú a la taula del restaurant s’ha de transmetre, en aquest cas, en l’envàs i el transport perquè els plats arribin al seu destí en la seva forma i gust originals.

 

Recipients per menjar per emportar de Garcia de Pou

Els recipients estancs evitaran vessaments de salsa durant el transport

 

García de Pou, gràcies a més de 50 anys aportant solucions als negocis d’hosteleria i restauració, us acompanya en la vostra pràctica del delivery amb solucions com la línia BIONIC, els envasos Grab’n go, els cofres econòmics per a emportar, les sushi box, els bols d’amanida amb tapa, les terrines injectades, els envasos per a microones, els recipients súper estancs… La llista és interminable. Aventureu-vos a explorar-la en el nostre catàleg d’un sol ús.

 

branding personalice sus productos

Marqui el seu estil amb bosses i capses personalitzades

 

I no oblideu treballar el vostre branding. Personalitzeu les bosses o capses. Els vostres suculents plats desapareixeran de la taula en pocs minuts, però la marca romandrà als envasos i, seguidament, en la ment del vostre client.

 

Post Anterior Post Següent

També et podria agradar