Confinament de paper

Confinament. Una de les paraules de l’any 2020 juntament amb «epidèmia» i «coronavirus». I confinament és entre altres coses sinònim de mirar sèries i, com que no es pot sortir més enllà del balcó o del jardí en el millor dels casos, per anar a un restaurant només resta encarregar menjar a domicili. I també fer esport, és clar, tot i que n’hi ha que en comptes de fer maratons pel passadís les fan, com dèiem, de sèries.

Les maratons de sèries i el creixement en la demanda del menjar a domicili s’assemblen més que no pugui semblar. I no pas pel fet que sigui molt còmode encarregar menjar per veure una sèrie, sinó perquè parlem de dos sectors que s’han hagut d’adaptar a uns determinats canvis d’hàbits en el consum.

Si hi ha una sèrie que pot presumir de ser objecte indiscutible d’una marató en el seu visionat és «La casa de papel» a Netflix que, paradoxalment, tot i basar-se en robatoris i segrestos amb hostatges també té, en el fons, una pàtina de confinament sigui a la Fàbrica Nacional de Moneda i Timbre o al Banc d’Espanya. I si hi ha una empresa que pot presumir d’haver col·locat els seus productes a «La casa de papel» aquesta és Garcia de Pou. I no és la primera vegada que els nostres productes surten a «La casa de papel». Garcia de Pou hi apareix a la primera temporada amb una bossa de paper kraft natural «Feel Green» en primer pla i també a la quarta amb una de les nostres barquetes de cartró.

Una de les nostres barquetes de cartró a la temporada 4 de «La casa de papel».

Si l’equip de guionistes de «La casa de papel», com tants altres de tantes sèries, s’ha hagut d’adaptar canviant les estructures narratives pel fenomen de les maratons de sèries, el sector de menjar per emportar, l’anomenat «delivery» al qual dediquem aquesta secció a la web de Garcia de Pou, també ha hagut de reaccionar i adaptar-se ràpidament.

El tancament de bars i restaurants per culpa de la pandèmia del coronavirus ha deixat fora de joc milers de negocis de restauració, excepte aquells que o bé ja oferien menjar per emportar o aquells que de cop i volta han vist com aquesta era l’única línia de negoci que els permet sobreviure en aquesta època tan dura per al sector. I dins d’aquesta reinvenció hem de tenir en compte diversos aspectes. De cara a la nostra logística interna ens pot ser útil limitar el nombre de plats que oferim. Fer-ho fàcil, simplificar. Són dies de logística complicada. Hi ha proveïdors que tampoc estan al 100%. Potser tampoc tenim en plantilla repartidors però podem establir aliances amb sectors afectats com ara el dels taxis que també ha vist minvada la seva activitat. O podem col·laborar amb establiments d’alimentació que sí estan oberts al públic i poden vendre els nostres plats.

Els envasos de cartró són ideals per a transportar tota mena de menjar per emportar.

I per fer-ho possible és crucial disposar d’envasos de robustesa provada, que ens assegurin tant la seguretat en el transport i en la higiene, com el manteniment i resistència de la temperatura. Dins el catàleg de Garcia de Pou hi ha, per exemple, bols de la nostra marca Feel Green com el Bionic Bowl, fet a partir de bagàs, i l’Areca Bowl, de fulla de palma, que són impermeables, biodegradables, compostables i resistents a altes temperatures quan escalfem el menjar amb microones. També podeu optar per envasos de cartró com maletes, terrines amb tapes, envasos per a noodles, «lunch boxes», caixes americanes, caixes per a hamburgueses, per a amanides, menjar oriental

No només venem, també servim més que mai. A Garcia de Pou també contribuïm durant l’epidèmia pel COVID-19 en una cadena de solidaritat del sector de la restauració per ajudar als més necessitats. Servir, no en el sentit de posar un plat a taula, sinó de servir amb solidaritat a un mercat de clients confinats o de professions de risc com ara els sanitaris, segurament cansats psicològicament, molts d’ells preocupats.

García de Pou col·labora amb el sector de la restauració per ajudar els que més ho necessiten.

Els valors haurien de ser presents sempre però en moments complicats com els actuals més que mai. Valors com el de la solidaritat o la sostenibilitat poden ser, més enllà de l’obvietat de les ofertes i els descomptes, una molt bona manera de fidelitzar els clients.

Molta gent pensa que el món canviarà després de la pandèmia. Segurament. En qualsevol cas no sabem del tot com serà aquest món. Però des de Garcia de Pou ens aventurem a assegurar que seguirem veient moltes sèries, que seguirem demanant menjar a domicili o per emportar i que Garcia de Pou hi serà per servir-vos.

Post Anterior Post Següent

També et podria agradar