Cómo hacer del take away todo un arte

Com fer del take-away un art

Primavera

Hem passat uns quants mesos tancats en edificis la major part dels dies, i ens ve de gust sortir a l’exterior, quedar-nos més estona a l’aire lliure i notar el sol a la pell… Els caps de setmana del calendari s’omplen de fires, esdeveniments, festes populars, festivals, food trucks… Comencen a ser practicables molts més camins, vies verdes, rutes, el Camí de Santiago… Resumint, volem sortir!

 

De picnic amb García de Pou

Ja es pot gaudir de molts esdeveniments a l’aire lliure.

 

A la cultura japonesa, la preparació d’un menjar per emportar és tot un art anomenat obentō,que té en compte no només que el menjar sigui sa i saludable, sinó que la presentació sigui visualment atractiva, que estigui ben ordenada, que sigui fàcil de portar i que no comporti situacions desagradables: salses que degoten, taques de greix a la motxilla, etc. Tot allò que té a veure amb l’experiència de «menjar a fora» es té en compte en un obentō.

 

Caixes de cartó

Les maletes de menjar per a emportar permeten transportar en una sola capsa tot el que es necessita per a menjar a fora.

 

El que hi hagi dintre dels recipients per descomptat és criteri dels professionals de la cuina, però pel que fa a envasos i transport, Garcia de Pou recolza tant als professionals del sector tant com al client final. Per tant, ofereix el suport d’un sol ús, ideal per als seus menjars per emportar, que faciliti al màxim tant el transport del menjar com el poder gaudir de l’àpat fora de l’entorn habitual.

Hi ha tants formats com situacions que poden tenir lloc a l’hora de menjar literalment «fora»: capses, maletes, safates de cartró, barquetes, barquetes estanques, gots per a fregits, cucurutxos, pales per pizza, capses amb finestra, capses per a sandvitx… Hi ha mil possibilitats!

 

Envasos de menjar per emportar

Garcia de Pou ofereix una gran varietat d’envasos de menjar per emportar i, a més, es poden personalitzar.

 

Sigui quin sigui l’envàs, el més important a tenir en compte per a evitar-li a l’usuari final una experiència desagradable en un take-away és:

  • Que el recipient tanqui bé, com les nostres capses americanes estanques.
  • Que l’interior sigui plastificat per a evitar taques de greix.
  • Que l’envàs sigui apilable per a facilitar-ne el transport sobretot si hi ha més d’una capsa.
  • Que el material sigui resistent al tall.
  • Que l’envàs, tot i ser estanc, sigui fàcil d’obrir i tancar.
  • Tenir un fàcil accés al menjar en el moment de l’àpat.

A Garcia de Pou volem afavorir que del take-away se’n pugui fer un art, i d’aquesta manera garantir que l’experiència tant per a l’establiment com per a l’usuari final, sigui del tot agradable.

 

Caixes de cartó per take-away

Ens assegurem que els envasos garanteixin una bona experiència al client final.

 

Així doncs, anem de picnic?

 

Post Anterior Post Següent

També et podria agradar