Servilletas García de Pou

COM ESCOLLIR EL MILLOR TOVALLÓ DE PAPER

Els  tovallons parlen del vostre restaurant

Partint de la base que vostè ja ha descartat els tovallons de tela per a fer-los servir al seu local degut a l’elevat cost de bugaderia i a l’excel·lent alternativa del producte d’un sol ús, és interessant veure quin tipus de tovallons de paper està més ben alineat amb el missatge del vostre negoci. Els tovallons diuen si al seu negoci vostè vol projectar una imatge de sensibilitat pel medi ambient, si el seu enfoc estа orientat a l’experiència del client, si les seves decisions estan estretament lligades a criteris de pressupost o si, per exemple, vol projectar una imatge de sensibilitat estètica i inclinació per la innovació en cada detall.

Actualment els tovallons de paper no estan lligats només a conceptes de negoci com els foodtrucks, pizzeries, cafeteries, restaurants de menjar «casual», terrasses, gelateries, etc. També els restaurants de gama mitja-alta utilitzen tovallons i estovalles d’un sol ús de gran qualitat.

Els tovallons són un producte molt visible, poden reforçar la marca si són personalitzats, aportar una nota de color en la decoració, recolzar el missatge si són reciclats, o posar èmfasi en l’elegància del local si són, per exemple, de disseny verjurat i tons pastel.

La mida ha de ser la justa i adequada per a cada ocasió:

  • 20×20, ideals per a posar a sota d’un got o copa i petits plats d’aperitiu o còctel. Aquest tipus de tovalló ha de ser petit perquè l’usuari sovint està dret, porta el plat i el got a les mans, o disposa d’una taula molt petita. És bo, per tant, que el tovalló sigui de dues o més capes perquè un de sol sigui suficient per a netejar-se i sigui fàcil de desfer-se’n.
  • 30×30, adequats per a restaurants de menjar ràpid o «casual» on hi ha molt de moviment de clients a qui l’establiment ofereix el confort també com a proposta de valor.
  • 40×40 i 45×45, els que poden substituir el tovalló de tela per la seva mida i poden donar un servei excel·lent en dinars i sopars.

A l’hora d’escollir un tipus de tovalló, a més de buscar el color que millor combini amb la vostra imatge corporativa, és important tenir en compte que la matèria prima és la qualitat bаsica i essencial que el client palparа i experimentarа mitjançant un sentit tan important com el tacte.

Servilleta pesonalizada García de Pou

El tovalló bàsic i econòmic. Aprofiti per a personalitzar-lo i fer marca.

Esculli el producte amb cura. Us donem alguns consells:

Paper – Una capa

Els Mini servis o Master servis, són els més bàsics. Blancs i personalitzables. Els que trobem gairebé sempre en dispensadors que permeten regular-ne el consum. Aquests tovallons responen molt bé a criteris de comoditat i higiene en negocis on l’entrada i sortida d’un gran nombre de clients és constant.

Si la decisió sobre quin tipus de tovalló utilitzar està molt subjecta a criteris pressupostaris, s’ha de tenir en compte que a mig-llarg termini és més econòmic optar per tovallons de gramatge més alt però que l’usuari en necessiti menys unitats per a netejar-se. Per exemple, el Tissue – Dos capas.

Tissue – Dos capas

Més esponjosos, més voluminosos, i amb la mida justa per a utilitzar-los en dinars ràpids i informals.

Els oferim en colors molt vius que reforcen la decoració del local i ajuden a donar més visibilitat a la terrassa. També en colors d’última tendència com el taupe o el rosa salmó.

Tissue – Double Point

Tovallons de dues capes que semblen una perquè estan unides per micropunts. Aquest procés productiu innovador permet guanyar en suavitat i volum. Són el producte intermig, pel que fa a preu i qualitat, entre el Tissue dues capes i l’Airlaid.  Els fabriquem en colors pastel i colors vius. Consulti la nostra taula de combinacions cromàtiques si vol personalitzar-los i deixi’s aconsellar per un/a dissenyador/a professional. La seva imatge està en joc.

Double point García de Pou

Els micropunts fan que aquest tovalló de dues capes sigui més suau i voluminós.

Airlaid

El tovalló d’un sol ús que es pot fer servir també en restaurants de gamma mitja-alta per la seva altíssima qualitat. Es tan agradable al tacte que sembla vellut. El client realment nota la diferéncia. Els produïm amb decoració, blancs, personalitzables i en diferents colors.

Escollir entre aquest tipus de tovalló i els de tela és una mera qüestió de preferència, ja que quant a elegància i eficàcia competeix perfectament amb el cotó.

Spunlace Like-Linen

El que més s’assembla a la tela que existeix al mercat.

Un grau superior a l’Airlaid. Viscosa i cel·lulosa conformen un tovalló, mig paper, mig tela. És més suau que el cotó, sempre està esponjós, resisteix al líquid com els de tela, però és d’un sol ús. A més, són biodegradables i compostables, per tant afegeixen un valor al seu missatge. Els fem en colors varis, amb estampat de textura de tela i personalitzats.

Like Linen García de Pou

Els tovallons Like Linen són la millor opció per a restaurants de gamma mitja-alta que volen oferir un tovalló d’alta qualitat però estalviar en costos de bugaderia.

Línia ecològica  Feel Green

Els produïm amb material 100% reciclat i amb tintes vegetals no tòxiques. El seu preu és idèntic als seus equivalents en tovallons blancs de pura cel·lulosa verge. També té l’opció Double Point, voluminós i suau. Tot els poden personalitzar.

Servilletas 100% reciclados García de Pou

Els tovallons 100% reciclats són cada cop més la opció més utilitzada en negocis que volen projectar una imatge de salut i sostenibilitat.

Els tovallons d’un sol ús, estovalles individuals, cangurets enfundats individualment, semblen detalls sense importància però són productes estretament lligats a la nostra percepció íntima de la higiene. El client recordarà un moment desagradable o fins i tot incòmode per no haver-se pogut netejar correctament durant un àpat. Així doncs, el fet d’escollir uns o altres, de personalitzar-los amb la seva imatge o utilitzar-los com a element decoratiu, és un factor més a sumar perquè els seus clients tornin.

Post Anterior Post Següent

També et podria agradar