halloween garcía de pou

COM ES CELEBRA HALLOWEEN EN ALTRES PAÏSOS

Als Estats Units i Canadà Halloween s’ha convertit en la segona campanya més lucrativa de l’any per darrere de la campanya de Nadal. A Europa cada cop hi ha més esdeveniments i festes relacionats amb aquesta celebració, per la qual cosa hi ha un gran nombre de consumidors que demanen productes específics per a la celebració. Al nostre catàleg pot trobar una varietat de productes per a Halloween.

En un article anterior explicàvem l’origen d’aquesta festivitat, el perquè de les carbasses i les disfresses de Halloween. Poc a poc aquest costum d’influència anglosaxona va calant entre els joves europeus, que troben en el 31 d’octubre una motivació perfecta per a oferir o assistir a una festa. Avui ens agradaria explicar com es celebra Halloween en els països on aquesta tradició està més arrelada.

Party Packs Halloween García de Pou

Party Packs: barrets, espanta-sogres, trompetes, bosses per a caramels… Que no falti cap detall.

HALLOWEEN AL IRLANDA

Els emigrants irlandesos van introduir als Estats Units, durant el s. XVIII, la seva celebració de culte cristià a la mort, el All Hallow’s Eve. Poc a poc, el culte cristià va evolucionar cap al tipus de festa que coneixem avui. A Irlanda es celebra Halloween amb disfresses, nens recaptant llaminadures, i decorant els espais amb carbasses. Però encara queden reminiscències de l’antic i ancestral Samhain en els pobles on la gent es reuneix la nit del 31 d’octubre al voltant d’una foguera que allunya els esperits.

HALLOWEEN A ANGLATERRA

A Londres, per exemple, al llarg de la segona quinzena d’octubre, molts establiments d’oci i turístics organitzen desfilades, festes temàtiques, exposicions, rutes, concursos i menús gastronòmics amb la por i la mort com a tema principal. Per tant, pot viatjar en el Bus del Terror, fer visites nocturnes a museus plens de sorpreses terrorífiques, visitar els llocs més fúnebres de la ciutat i menjar menús especials amb plats que semblen, per exemple, dits amputats. El terror com a experiència controlada atrau un gran nombre de clients.

HALLOWEEN AL CANADÀ I ESTATS UNITS

En ambdós països es celebra Halloween de manera molt similar. Desfilades, activitats temàtiques, rutes guiades i esdeveniments varis al voltant de la por i la mort van tenint lloc en tot el país al llarg de tot el mes d’octubre. El que és més significatiu en ambdós països és que es va instal·lar com a tradició la campanya Trick-or-Treat for UNICEF, la qual des dels anys 50 recapta uns 3 milions de dòlars anuals, tot aprofitant que els nens recorren els carrers i truquen a les portes per a demanar llaminadures i, de passada, una aportació a la típica guardiola taronja d’UNICEF.

A Espanya i la resta de països europeus, cada cop més famílies s’apunten a celebrar Halloween a l’estil americà. A les nostres botigues i catàleg trobarà productes d’un sol ús especials per a l’ocasió. Aconsegueixi tots els detalls fàcilment amb els nostres Party Packs. Consulti-ho!

Guirnaldas Halloween García de Pou

La seva festa perfectament decorada amb les nostres garlandes de Halloween.

Post Anterior Post Següent

També et podria agradar