New products 2017

CATÀLEG DE NOVETATS 2017 – II

Siguem pràctics i innovadors

En un article anterior presentàvem el catàleg NEW PRODUCTS 2017 on destacàvem les novetats en les nostres línies d’envasos ecològics, reciclats i biodegradables. Són tantes les primícies que no les vam poder comentar totes en un sol article, així que tornem amb el suplement 2017 per a destacar altres productes molt pràctics i innovadors.

Hojas de papel antigrasaPàgina 20: PACK. Fulls de paper antigreixos en capses dispensadores. S’ha acabat el caos!

Si en el vostre negoci utilitzeu aquest tipus de paper segur que moltes vegades, enmig d’un servei, amb clients fent cua, us heu hagut de barallar amb els fulls que rellisquen, que ocupen massa espai, que s’enganxen entre sí i teniu les mans massa ocupades per a poder-los separar… S’ha acabat el caos! Us portem la solució que fa anys que als EUA facilita el treball en hamburgueseries, pizzeries, forns i comerços varis: els fulls encerats (amb ceres vegetals sostenibles) van doblegats en capses dispensadores a la manera dels mocadors de paper. Com és que no se’ns ha ocorregut abans! A més, podem oferir-vos aquest paper antigreixos personalitzat amb la vostra imatge corporativa, o en color kraft. Consulti el nostre catàleg per a veure totes les opcions.

Servilletas enfundadasPàgina 6: NAPOLI. Tovallons enfundats individualment. Màxima higiene assegurada

Ja ho avançàvem en el post on presentàvem la nova maquinària adquirida per a la nostra unitat de producció: tenim disponibles els tovallons enfundats amb apertura per a ficar-hi coberts. Són ideals per a exteriors, perquè pugueu deixar les taules de la terrassa o jardí preparades amb antelació sense comprometre la higiene dels utensilis que els clients faran servir. Podem imprimir els saquets de polipropilè transparent amb el vostre disseny. Comuniqui’s amb nosaltres per a més informació.

Servilletas MiamiPàgina 8: MIAMI. Tovallons Double Point estampats i en colors

Els tovallons Double Point ara també amb un estampat que simula una textura verjurada i, a més, disponible en varis colors. Perquè conformar-se amb els bàsics?

Moldes desechablesPàgina 24: MOTLLES D’ALUMINI D’UN SOL ÚS. Bonics i resistents

De formes variades i amb lacat final en or i negre. Són molt resistents, aptes per a enfornar, escalfar en microones o fins i tot refrigerar.

Pizarras pequeñasPàgina 32: PISSARRES PETITES amb molta personalitat

Les mini pissarres són un complement que ajuda als negocis a treballar la fidelització del client, potenciar la comunicació i fins i tot millorar les vendes. Són una de les eines de retolació més econòmiques i efectives.

Azur y allurePàgina 44: ALLURE i AZUR, productes per a hotel

En el nostre blog quasi mai parlem de la nostra secció de productes d’acollida per a habitacions. Afegim a la nostra línia més estesa, «Touch of charm», dos models més amb dissenys molt diferenciats perquè puguin adaptar-los a la decoració del seu hotel. L’«Allure», negre i clàssic, per a estils sobris i glamurosos. L’«azur», refrescant i florejat, per a estils molt estivals.

Al nostre catàleg hi ha molts més productes. Descarregui-se’l aquí i contacti’ns per a fer la seva comanda o aclarir qualsevol dubte.

Post Anterior Post Següent

També et podria agradar