Cartes 0 – Mantelins 1

L’estil vintage s’imposa com una nova solució per a la restauració. I és que si fins ara ens sobtava anar a un restaurant on ens «cantessin» la carta com a única alternativa gràcies a la memòria prodigiosa de bona part dels cambrers, ara és un nou requeriment «desescalat». «Nen, vols deixar estar la carta i seure bé!», és una expressió que ja no sentim, bàsicament perquè amb les mesures de prevenció del Covid 19 tenir carta als restaurants està prohibit. La finalitat és evitar el contacte entre les mans i una superfície que passaria per massa dits al final del dia.

Imaginació és poder i innovació. Mentre l’anomenada nova normalitat deixi de ser anormal cal buscar alternatives per si els cambrers un dia queden afònics. De fet, amb l’adveniment de la pandèmia del COVID-19 ja s’observaven o es començaven a intuir molt dels canvis que ara s’han accelerat. I és que, a vegades, les coses vénen per quedar-se una temporadeta. Per tant, quines opcions té la restauració per facilitar la informació gastronòmica amb la màxima seguretat per a tothom?

Us proposem una personalització de mantelins, per exemple. És una opció còmoda, ràpida, fàcil i segura, tant per a l’establiment com per als comensals, ja que només les tocarà el comensal i són d’un sol ús. A Garcia de Pou oferim les opcions Flexo Line i la Offset Line amb diferent gramatge i utilitzant o bé cel·lulosa o bé paper reciclat. Tota la cel·lulosa ve certificada amb el segell PEFC de gestió forestal sostenible i en la majoria dels casos utilitzem tintes compostables, procurant com sempre contribuir també amb el medi ambient. Tant de bo formi part, com dèiem, d’aquesta acceleració en els canvis provocats per la pandèmia del coronavirus. Us garantim que per colors i textures a Garcia de Pou no ens quedem curts i aquí en teniu la mostra.

I altres opcions més digitals, com per exemple, imprimir codis QR a sotagots, tovallons i tants altres suports com els que trobareu al catàleg de Garcia de Pou per tal que els comensals puguin descarregar la carta als seus telèfons mòbils. Capítol a banda, hi ha les aplicacions que fan la mateixa funció per, fins i tot, fer la comanda on-line directament.

Si alguna cosa segurament hem desitjat poder fer en primer lloc, de seguida que hem pogut, després del confinament és quedar amb la gent que apreciem per compartir taula. I ara toca tornar a menjar a fora, toca tornar a gaudir d’una estona al voltant d’una taula per desconfinar converses, riures, debats i la joia de viure amb alegria. Desitgem que la distància social sigui l’única cosa que ens sembli anormal esperant que ens puguem abraçar ben aviat, talment com abans agafàvem la carta d’un restaurant amb tanta naturalitat. Bon profit!

Post Anterior Post Següent

També et podria agradar