García de Pou

Incorporem nova maquinària per ser més eficients i sostenibles

Durant 2018 i 2019 estem incorporant nova maquinària per augmentar la producció i satisfer la demanda dels clients encara més ràpidament. Però a la vegada ho fem també amb l’objectiu de potenciar la nostra voluntat de complir la proposta de Directiva europea del 28/5/2018 sobre la reducció de l’impacte ambiental de determinats productes plàstics, la qual indica que ben aviat una sèrie d’articles estaran prohibits, de manera que es farà molt evident la necessitat de tenir una bona oferta en cartonatge i materials alternatius.

Des de Garcia de Pou, apostem clarament per materials més sostenibles. Una prova és que totes les nostres màquines estan enfocades a la fabricació de productes de paper/cartró, materials respectuosos amb el medi ambient i substitutius del plàstic.

Continuar llegint

La elegancia de la comida para llevar

L’elegància del menjar per emportar

La manera que tenim d’entendre la gastronomia està canviat i l’auge que experimenta l’enviament de menjar a domicili n’és un exemple. Aquest costum s’ha convertit en un nínxol de mercat nou i una opció de negoci per a molts restaurants que no volen perdre l’oportunitat d’acostar el seu estil de cuina a qualsevol llar.

Estudis recents sobre el sector de la restauració a domicili asseguren que aquesta pràctica va en augment i que el seu públic és cada cop més divers. Però malgrat tot, i sense cap mena de dubte, el core target és el públic jove, cosmopolita i amb un poder adquisitiu mitjà que, amb les seves comandes, va fer que aquest sector aportés un valor econòmic de 2.400 milions d’euros tan sols a Espanya i s’estima que més de 21.000 milions en tot el món.

Continuar llegint

Nos gusta el café | García de Pou

ENS AGRADA EL CAFÈ

El cafè, aquesta beguda estimulant i aromàtica tan estesa arreu del món… Que bé que ens senta el cafè a certes hores. És un company inseparable per a moltes persones, i ha acabat convertint-se en una cultura, amb els seus ritus i costums.

Continuar llegint

El Parole s’imposa al carrer – Paraules que arriben a tothom

Com si fos aire fresc de tardor, Parole arriba a les nostres ciutats per convertir-se en el millor envàs. I si no, de quina millor manera podríem guardar el nostre menjar que en un vestit a l’estil Parole?

Parole pren la forma d’un fantàstic vestit de marca, adaptable i ideal per productes d’alimentació. Aquest parament d’un sol ús té un disseny tipogràfic amb aires vintage i, amb un inspirador aire desimbolt, que recorda a les referències italianes que el transporten al país del dolce far niente. I és que el seu disseny es diverteix fent servir diversos estils gràfics per oferir més dinamisme als envasos.

Continuar llegint

Centra García de Pou

L’ampliació de la central Garcia de Pou a Ordis pren forma

Les obres d’ampliació de les instal·lacions de la nostra central d’Ordis avancen a bon ritme. Hem aixecat dues naus amb l’objectiu d’optimitzar la zona de magatzem i preparació de comandes, de manera que doblarem la capacitat d’emmagatzematge, tindrem més fàcil accés a un nombre més elevat de referències i optimitzarem la preparació directa de comandes. L’objectiu final és garantir l’abastiment immediat als nostres clients, sigui quin sigui el volum demanat, i minimitzar el temps de preparació de comandes.

Continuar llegint

MÉS SOLUCIONS PER A L’EXTERIOR

L’estiu és ben viu encara i les altes temperatures conviden a passar la major part del temps a l’aire lliure. Pensant en els àpats en terrasses, jardins, càmpings, etc., ja en l’anterior article presentàvem solucions de vaixella resistent i de qualitat per a l’exterior. En aquesta ocasió proposem solucions per protegir tovallons i coberts a les taules a l’aire lliure. Es tracta de tovallons d’un sol ús enfundats de forma individual, de gran qualitat, suaus i resistents. Les fundes protegeixen els tovallons i els coberts de les incidències climàtiques, de manera que permeten deixar la taula muntada amb antelació sense haver de preocupar-se de si agafaran pols, humitat o etc.

Continuar llegint

vajilla-melamina

VAIXELLA RESISTENT D’ALTA QUALITAT PER A L’EXTERIOR

A l’estiu ve de gust  esmorzar, dinar i sopar a l’exterior. Es freqüenten bars, guinguetes de platja i restaurants amb terrassa, piscines, complexos turístics i càmpings on gaudir d’una bona vetllada a l’aire lliure en companyia de familiars i amics. Pensant en que aquest tipus d’establiments puguin oferir el millor servei, presentem una gamma de parament d’alta qualitat per a l’exterior.

Continuar llegint

TENDÈNCIES EN GELATERIES

Ja ha arribat l’estiu i amb ell l’snack per excel·lència d’aquesta estació: el gelat. Per renovar les seves cartes, les gelateries revisen especialitats clàssiques, presten atenció als hàbits de consum, tenen en compte les intoleràncies alimentàries, ofereixen gelats menys grassos i menys ensucrats i tenen cura de la presentació.

Influeixen en la decisió del consumidor a l’hora de comprar un gelat el sabor, el color, el preu, la presentació i, cada vegada més, els nivells de greix i calories. En aquest sentit han aparegut ja gelats que afegeixen stevia orgànica, gelats lliures de proteïna A1, de baix índex glucèmic, o que eviten la proteïna làctia. Existeixen fins i tot línies veganes de gelats. Alguns s’elaboren amb ingredients naturals i seleccionats al moment, entre els quals destaca la kombucha, una de les begudes més de moda i a la qual s’atribueixen beneficis sobre la salut. En definitiva, el que triomfa són els gelats artesans.

Continuar llegint

Novedades catálogo 2018/19 - part 3

NOVETATS CATÀLEG 2018/19 (III)

Queden per exposar algunes novetats més del nostre catàleg 2018/19. En aquesta ocasió presentem les noves blondes de paper kraft natural, les etiquetes adhesives informatives de contingut al·lergènic, i més incorporacions a la gamma de cistelles American Style, entre d’altres.

A la gamma de blondes circulars i rectangulars en blanc i negre hem incorporat delicades blondes de paper kraft natural amb encunyat ornamental (pàg. 207, 225.06 a 225.11, 224.49 i 224.51 a 224.54), ideals per presentar cupcakes i tot tipus de rebosteria o pastisseria. Aquest paper és anti-greixos i, en ser menys tractat, conserva un color marró natural que evoca la natura, fet que el consumidor valora de forma positiva.

Continuar llegint

NOVETATS CATÀLEG 2018/19 (II)

Continuem parlant de novetats i d’ampliacions de gammes en el nostre catàleg. En la mateixa línia de substitució de productes plàstics per productes respectuosos amb el medi ambient, presentem ara novetats en PLA, fusta, cartonatge i bambú.

En aquesta ocasió proposem la nova línia de productes fabricats amb PLA, material que a partir de recursos 100% naturals com el midó de blat de moro, canya de sucre o mandioca, és el bioplàstic amb major maduresa en el mercat. Es tracta d’un material biodegradable i compostable, d’elegant aparença, fort i robust, apte per a l’alimentació i la congelació. El PLA s’erigeix com l’alternativa idònia als derivats del petroli per als productes d’un sol ús ja que contribueix a mantenir el medi ambient, pel fet que pot ser tractat com a residu orgànic, i a reduir la petjada de carboni. En el nou catàleg trobareu una varietat de gots i coberts PLA (pàg. 119).

Continuar llegint