El poké arriba surfejant en els nostres bols Bionic i Areca

Ara que sembla que tothom que vulgui tenir una cita ho ha de fer via Internet el que cal és, sobretot, sorprendre a la primera. No us heu vist mai. No podeu fallar. I sorprendre sovint vol dir ser original o estar a l’última. Potser has decidit – millor dit, aconseguit – quedar per sopar i proposes anar a menjar un poké per emportar o a un restaurant.

Poké? Sí, poké. Una moda? Vés a saber. Potser ha arribat per quedar-se com sembla que passa amb el ceviche sud-americà. Cada vegada hi ha més fans del ceviche i ara arriba un competidor: el poké. I arriba surfejant, perquè ve de Hawai. Com el ceviche, la base és peix cru macerat i condimentat, un plat típic dels pescadors d’aquelles illes del Pacífic que s’acompanya de moltes maneres: amb alvocat, arròs, quinoa, algues, mango, cogombre, enciam, edamame…i rematat amb una salsa com ara de soja tot i que hi ha múltiples opcions. Com a combinació està al servei de la imaginació i és un plat molt complet i saludable.

Continuar llegint

Novetats del catàleg 2019/2020 (IV)

Amb el post d’aquesta setmana volem acabar de presentar les novetats del nostre catàleg. Com hem anat veient en els últims lliuraments, les noves incorporacions tenen un marcat caràcter ecològic i representen una gran aposta de Garcia de Pou per la sostenibilitat dels nostres productes.

En aquest sentit, una de les novetats és l’ampliació de tota la gamma de canyetes de paper, fabricades amb cel·lulosa resistent als líquids i amb un envàs ecofriendly de cartró. Oferim diversos models: flexibles o rectes, gruixudes per granissats o de mida estàndard, curtes per a còctel, enfundades i sense enfundar, amb o sense cullereta… amb nous assortiments i amb algun model infantil.

Continuar llegint

melamina negra

NOVETATS DEL CATÀLEG 2019/2020 (III)

Continuem presentant més novetats del nou catàleg de Garcia de Pou. En aquesta ocasió volem presentar alguns dels elements de parament de la llar i vaixelles elegants, reutilitzables i robustes, que tenim a la seva disposició.

Li proposem una col·lecció bufet en acer galvanitzat que resulta ideal per a preparar taules, aparadors i cantines amb un aspecte retro i campestre, així com una nova línia de melamina en negre amb ratlla marró orientada a hotels, restaurants i càterings, que manté l’aspecte elegant de la porcellana alhora que incorpora un toc més modern.

Centrant-nos en la col·lecció en acer galvanitzat, observem com la composició metàl·lica ofereix un acabat rústic i original. Aquest acer ha estat tractat amb un lacat especial per a obtenir una millor resistència al desgast i permetre el contacte alimentari. Es compon de tres safates rodones, una gerra, una safata oval i un gotet truncat, col·lecció perfecta per a utilitzar en bufets i servei de taula, i que pot contenir tot tipus d’aliments i coberteria.

Continuar llegint

Cubiertos PLA Biodegradables

NOVETATS CATÀLEG 2019/2020 (II)

En aquesta nova entrega de novetats, parlarem dels nous productes, pensats per a oferir les millors prestacions i que, al mateix temps, siguin el màxim de respectuosos possible amb el medi ambient. Destaquem les coberteries, bols per amanida, gots i suports per a petits recipients en materials biodegradables.

Amb l’objectiu de complir amb la nova Directiva Europea de reducció de plàstics d’un sol ús, que entrarà en vigor el 2021, ens centrem en materials sostenibles, és a dir, que provenen de recursos renovables.

En aquesta ocasió, els presentem tres materials alternatius als derivats del petroli. Tot i ser molt diferents entre ells, tots tres són considerats materials ecològics, ja que són 100% biodegradables, per tant, respectuosos amb el medi ambient i lliures d’additius i tòxics.

Continuar llegint

like linen vichy

Novetats catàleg 2019/2020 (I)

El nou catàleg de Garcia de Pou ja és un realitat: una proposta amb més de 300 nous productes i 5000 referències ja consolidades, en què apostem per la línia ecològica i pels articles fabricats amb materials sostenibles, reciclables i biodegradables.

En primer lloc, ens agradaria destacar el nou disseny “Vichy” de Like-Linen, un disseny clàssic que imita les estovalles de tela amb la finalitat d’evocar la cuina casolana i tradicional. Aquest joc de tovallons, individuals i rotlles d’estovalles de gran qualitat, estan fabricats en Spunlace, un complex compost de viscosa i cel·lulosa. Aquest material els fa resistents i agradables al tacte, i fa que semblin fets de teixit tèxtil. A més a més, tant la matèria prima com les tintes són biodegradables i compostables, així doncs, contribueixen a la preservació del medi ambient.

Continuar llegint

LA PORTADA DEL NUEVO CATÁLOGO ES DE ...

LA PORTADA DEL NOU CATÀLEG ÉS DE…

«Caront, cansat de transportar ànimes a l’altre costat del riu Aqueront a canvi d’una moneda, es fa repartidor de pizzes i menjar a domicili: muntat damunt d’una barqueta voladora, reparteix a tota velocitat en un món imaginari, ingràvid». Amb aquestes paraules descriu Quim Hereu l’obra que ha fet per a la portada del catàleg 2019/20 de Garcia de Pou. S’hi pot veure l’antiga barca de Caront amarrada a port i també «éssers estrambòtics que contemplen les seves evolucions, pròpies d’un equilibrista francès. Al fons, un cargol del Temps reparteix joventut eterna a tothom qui en vol». Es tracta d’una peça ben característica de l’obra d’Hereu, el pintor català que és considerat el màxim representant de l’ Estrambotisme, un corrent artístic iniciat als anys 70 a l’Empordà per Joan Fuster Gimpera. Fuster va deixar en herència l’ Estrambostisme a Hereu, perquè fos el seu successor i el revitalitzarà. Aplicant el seu estil propi a l’essència dels productes de Garcia de Pou, n’ha resultat aquesta obra exquisida.

Continuar llegint

Times - García de Pou

TIMES: originalitat i autenticitat en un disseny d’estil vintage

Que el disseny Times de Garcia de Pou en bosses, embolcalls i paperines sigui un dels nostres top vendes, deu ser per alguna cosa. A més de pràctic i funcional, té aquell encant vintage que recorda els primers anys del segle passat i fins i tot anteriors, però no només els recorda sinó que n’és testimoni. Times és un model original i únic que imita el paper de diari i hi reprodueix anuncis reals de revistes antigues, en anglès. Són anuncis de debò, no ens els inventem, d’aquí de l’originalitat de Times. I no els triem a l’atzar sinó que ho fem amb la màxima cura i sempre tenint present que allò que contenen les bosses, embolcalls i paperines de tot tipus on apliquem aquest disseny, són productes alimentaris. Sabem que qui té un Times a les mans, acaba llegint-se’n els anuncis, perquè sí, perquè criden l’atenció, perquè reflecteixen tendències estètiques, de moda, de salut, musicals, comercials… és a dir, la realitat de tota una època. I per aquest motiu revisem minuciosament i valorem la idoneïtat de cadascun dels anuncis que imprimim en una quarantena d’articles variats, ja sigui sobre blanc o sobre marró kraft.

Continuar llegint

Envases de cartón | García de Pou

Solució biodegradable per als nostres productes d’un sol ús: el cartró

Fins fa no res, la majoria dels milers de tones de plats, gots i coberts d’un sol ús consumits a l’any a Europa es fabricaven amb plàstics, mentre que només una part d’aquests productes eren plenament biodegradables. A mesura que ens hem anat conscienciant del nostre impacte en el medi ambient, hem anat canviant la seva composició i optant per utilitzar materials més ecològics. I aquesta és una tendència en augment. A Garcia de Pou apostem clarament per materials sostenibles, el màxim exponent és el paper / cartró.

Continuar llegint

Bufet desayunos | García de Pou

Esmorzar a l’estil Bufet

L’esmorzar és el plaer gastronòmic de tots els matins. Sona el despertador i ens aixequem relaxats i amb gana i és en aquest precís moment quan s’agraeix disposar d’un gran assortit d’aliments per fer que el primer àpat del dia sigui tot un festí.

Estarà d’acord amb nosaltres si li diem que una de les millors experiències que li aporta el fet de viatjar i allotjar-se a un hotel és l’esmorzar. I és que la gran varietat de productes que ofereix el bufet desperta la gana a qualsevol. Encara que, avui en dia, i per sort, aquest servei no és exclusiu dels hotels, ja que algunes cafeteries i restaurants també ofereixen un bufet d’aquest estil als seus clients.

Li ve de gust esmorzar?

Continuar llegint

García de Pou

Incorporem nova maquinària per ser més eficients i sostenibles

Durant 2018 i 2019 estem incorporant nova maquinària per augmentar la producció i satisfer la demanda dels clients encara més ràpidament. Però a la vegada ho fem també amb l’objectiu de potenciar la nostra voluntat de complir la proposta de Directiva europea del 28/5/2018 sobre la reducció de l’impacte ambiental de determinats productes plàstics, la qual indica que ben aviat una sèrie d’articles estaran prohibits, de manera que es farà molt evident la necessitat de tenir una bona oferta en cartonatge i materials alternatius.

Des de Garcia de Pou, apostem clarament per materials més sostenibles. Una prova és que totes les nostres màquines estan enfocades a la fabricació de productes de paper/cartró, materials respectuosos amb el medi ambient i substitutius del plàstic.

Continuar llegint