Pregunti-ho al nostre Chatbot, el nou assistent virtual

La web de Garcia de Pou compta amb una nova funcionalitat de servei d’atenció al client que li serà de gran ajuda. Es tracta del Chatbot, un assistent virtual que el guiarà per resoldre qualsevol dubte que li pugui sorgir. Clicant al logo de xat, que trobarà a la cantonada inferior dreta de la nostra web, podrà resoldre les principals qüestions. Quan arriba la meva comanda? Quines són les característiques tècniques d’un producte? Hi ha disponibilitat d’estoc? Aquestes i altres qüestions, les resoldrà el nostre Chatbot.

Continuar llegint

El distintiu FSC® certifica el compromís mediambiental de Garcia de Pou

Centenars de productes del nostre catàleg compten amb el certificat FSC®, un distintiu que assenyala que el paper i el cartró amb què s’han fabricat prové de boscos sostenibles. La fusta utilitzada és auditada per entitats de certificació durant tot el seu procés, per garantir que es respecten una sèrie d’estàndards mediambientals i socials. L’etiqueta FSC® és una de les més ben valorades, segons les organitzacions de consumidors.

Continuar llegint

Vaixella de melamina extra: moderna, elegant i funcional

Les vaixelles de melamina extra tornen a estar de moda als establiments d’hostaleria i restauració. I no és estrany. La seva forma, aparença i acabats són moderns i atractius, molt d’acord amb la tendència actual.

El parament de melamina extra no té res a envejar al de porcellana o al de ceràmica en qualitat. Fins i tot imita aquests materials amb tanta precisió, que es fa difícil diferenciar-los a simple vista.

Continuar llegint

Què són els «Dim sum»?

Els «Dim sum» són una delícia del menjar asiàtic. Són aquestes petites bossetes farcides que se solen cuinar al vapor i que d’un temps ençà s’han popularitzat en restaurants de tot el món. El seu origen el trobem a la província xinesa de Canton i el seu nom significa «petit mos que toca el cor». No se sap si neixen com a avituallament perquè els viatgers de la Ruta de la Seda poguessin reposar forces o de mans dels cuiners de la cort per «tocar el cor» de la família imperial. En tot cas, el que és clar és que van tenir èxit i es van estendre per tot el país, convertint-se en part de la seva identitat.

Continuar llegint

L’avisem al seu correu de la reposició d’estoc

L´estoc dels nostres productes s´actualitza constantment. Però és possible que, en algun moment, un dels nostres productes es quedi sense existències. Ja disposava de la data estimada de reposició, però a partir d’ara li podem enviar un missatge al seu correu quan torni a haver estoc del producte que desitgi, perquè la informació li arribi com més aviat millor i de forma personalitzada. La funció «AVISA’M QUAN HI HAGI STOCK» ja està disponible a la nostra pàgina web i la nostra APP.

Continuar llegint

Delivery: tendència gastronòmica de 2022

Que amb la pandèmia el delivery viuria un «boom», era d’esperar. El que potser era menys previsible és que el menjar a domicili es convertiria en la tendència gastronòmica destacada del 2022 i, segons sembla, ha arribat per quedar-se. El que va començar com una necessitat del sector de la restauració (amb els locals tancats a causa de les restriccions se les va haver d’empescar per a sobreviure) és ara un negoci a l’alça. I prova d’això és que ja no només trobem les propostes habituals, sinó que ara a més se sumen al delivery reconeguts xefs amb diverses estrelles Michelin. Es pot dir que el menjar a domicili viu la seva particular època daurada.

Continuar llegint

El cotilló o com acomiadar l’any en gran

No hi ha persona al món que no celebri el cap d’any. Ja sigui per superstició, per marcar un canvi de cicle o simplement per haver assolit un any més, tots ho celebrem. Cadascú a la seva manera. Encara que a cada país hi ha arrelades unes tradicions, com la de besar-se als Estats Units, la de tocar una campana al Japó, trencar plats a la porta de casa a Dinamarca, menjar llenties a Itàlia o prendre raïm a Espanya. Però si hi ha un denominador comú a tot el món, és que la nit de Cap d’Any cal celebrar-la sense estar-se de res i, si pot ser, amb una bossa de cotilló a la mà.

Continuar llegint

Inspiració per a la taula de Nadal i Cap d’Any 2021

El Nadal és a tocar i és hora de pensar en com decorar els menjadors dels restaurants i les llars, o els salons de banquets dels hotels. Després d’uns mesos duríssims per a tots, i en especial per a l’hostaleria i la restauració, ha arribat el moment de tornar a celebrar les festes com es mereixen: sense estar-se de res. Comencem.

Continuar llegint

Per què les caixes de pizza són quadrades si les pizzes són rodones?

Dels milions de preguntes que es fan cada dia a Google, hi ha algunes que ja són mítiques, per la de vegades que es repeteixen. «Per què el cel és blau?», «per què ronquen els gats?» o «per què les caixes de pizza són quadrades si les pizzes són rodones?» són algunes de les que han passat a formar part de el rànquing de preguntes més freqüents a Google. La resposta, al menys d’aquesta última, la tenim.

Continuar llegint

Tenim motius per estar contents

La restauració torna a somriure. En primer lloc i abans de res, perquè per fi s’albira la recuperació del sector. Després d’uns mesos molt durs, amb severes restriccions, sembla que ja veiem la llum al final del túnel. El sector gastronòmic ha volgut començar a fer passos cap a aquesta anhelada «normalitat» fent alguns gestos, com recuperar els premis que distingeixen els millors restaurants i xefs del moment, i que portaven més de dos anys sense celebrar-se. La pandèmia no només ha castigat al sector, sinó que, a més, quan més ho necessitava, li ha privat del tan necessari reconeixement i de la promoció que donen les mencions en aquests certàmens internacionals.

Continuar llegint