LA PORTADA DEL NUEVO CATÁLOGO ES DE ...

LA PORTADA DEL NOU CATÀLEG ÉS DE…

«Caront, cansat de transportar ànimes a l’altre costat del riu Aqueront a canvi d’una moneda, es fa repartidor de pizzes i menjar a domicili: muntat damunt d’una barqueta voladora, reparteix a tota velocitat en un món imaginari, ingràvid». Amb aquestes paraules descriu Quim Hereu l’obra que ha fet per a la portada del catàleg 2019/20 de Garcia de Pou. S’hi pot veure l’antiga barca de Caront amarrada a port i també «éssers estrambòtics que contemplen les seves evolucions, pròpies d’un equilibrista francès. Al fons, un cargol del Temps reparteix joventut eterna a tothom qui en vol». Es tracta d’una peça ben característica de l’obra d’Hereu, el pintor català que és considerat el màxim representant de l’ Estrambotisme, un corrent artístic iniciat als anys 70 a l’Empordà per Joan Fuster Gimpera. Fuster va deixar en herència l’ Estrambostisme a Hereu, perquè fos el seu successor i el revitalitzarà. Aplicant el seu estil propi a l’essència dels productes de Garcia de Pou, n’ha resultat aquesta obra exquisida.

Continuar llegint

Times - García de Pou

TIMES: originalitat i autenticitat en un disseny d’estil vintage

Que el disseny Times de Garcia de Pou en bosses, embolcalls i paperines sigui un dels nostres top vendes, deu ser per alguna cosa. A més de pràctic i funcional, té aquell encant vintage que recorda els primers anys del segle passat i fins i tot anteriors, però no només els recorda sinó que n’és testimoni. Times és un model original i únic que imita el paper de diari i hi reprodueix anuncis reals de revistes antigues, en anglès. Són anuncis de debò, no ens els inventem, d’aquí de l’originalitat de Times. I no els triem a l’atzar sinó que ho fem amb la màxima cura i sempre tenint present que allò que contenen les bosses, embolcalls i paperines de tot tipus on apliquem aquest disseny, són productes alimentaris. Sabem que qui té un Times a les mans, acaba llegint-se’n els anuncis, perquè sí, perquè criden l’atenció, perquè reflecteixen tendències estètiques, de moda, de salut, musicals, comercials… és a dir, la realitat de tota una època. I per aquest motiu revisem minuciosament i valorem la idoneïtat de cadascun dels anuncis que imprimim en una quarantena d’articles variats, ja sigui sobre blanc o sobre marró kraft.

Continuar llegint

Envases de cartón | García de Pou

Solució biodegradable per als nostres productes d’un sol ús: el cartró

Fins fa no res, la majoria dels milers de tones de plats, gots i coberts d’un sol ús consumits a l’any a Europa es fabricaven amb plàstics, mentre que només una part d’aquests productes eren plenament biodegradables. A mesura que ens hem anat conscienciant del nostre impacte en el medi ambient, hem anat canviant la seva composició i optant per utilitzar materials més ecològics. I aquesta és una tendència en augment. A Garcia de Pou apostem clarament per materials sostenibles, el màxim exponent és el paper / cartró.

Continuar llegint

Bufet desayunos | García de Pou

Esmorzar a l’estil Bufet

L’esmorzar és el plaer gastronòmic de tots els matins. Sona el despertador i ens aixequem relaxats i amb gana i és en aquest precís moment quan s’agraeix disposar d’un gran assortit d’aliments per fer que el primer àpat del dia sigui tot un festí.

Estarà d’acord amb nosaltres si li diem que una de les millors experiències que li aporta el fet de viatjar i allotjar-se a un hotel és l’esmorzar. I és que la gran varietat de productes que ofereix el bufet desperta la gana a qualsevol. Encara que, avui en dia, i per sort, aquest servei no és exclusiu dels hotels, ja que algunes cafeteries i restaurants també ofereixen un bufet d’aquest estil als seus clients.

Li ve de gust esmorzar?

Continuar llegint

García de Pou

Incorporem nova maquinària per ser més eficients i sostenibles

Durant 2018 i 2019 estem incorporant nova maquinària per augmentar la producció i satisfer la demanda dels clients encara més ràpidament. Però a la vegada ho fem també amb l’objectiu de potenciar la nostra voluntat de complir la proposta de Directiva europea del 28/5/2018 sobre la reducció de l’impacte ambiental de determinats productes plàstics, la qual indica que ben aviat una sèrie d’articles estaran prohibits, de manera que es farà molt evident la necessitat de tenir una bona oferta en cartonatge i materials alternatius.

Des de Garcia de Pou, apostem clarament per materials més sostenibles. Una prova és que totes les nostres màquines estan enfocades a la fabricació de productes de paper/cartró, materials respectuosos amb el medi ambient i substitutius del plàstic.

Continuar llegint

La elegancia de la comida para llevar

L’elegància del menjar per emportar

La manera que tenim d’entendre la gastronomia està canviat i l’auge que experimenta l’enviament de menjar a domicili n’és un exemple. Aquest costum s’ha convertit en un nínxol de mercat nou i una opció de negoci per a molts restaurants que no volen perdre l’oportunitat d’acostar el seu estil de cuina a qualsevol llar.

Estudis recents sobre el sector de la restauració a domicili asseguren que aquesta pràctica va en augment i que el seu públic és cada cop més divers. Però malgrat tot, i sense cap mena de dubte, el core target és el públic jove, cosmopolita i amb un poder adquisitiu mitjà que, amb les seves comandes, va fer que aquest sector aportés un valor econòmic de 2.400 milions d’euros tan sols a Espanya i s’estima que més de 21.000 milions en tot el món.

Continuar llegint

Nos gusta el café | García de Pou

ENS AGRADA EL CAFÈ

El cafè, aquesta beguda estimulant i aromàtica tan estesa arreu del món… Que bé que ens senta el cafè a certes hores. És un company inseparable per a moltes persones, i ha acabat convertint-se en una cultura, amb els seus ritus i costums.

Continuar llegint

El Parole s’imposa al carrer – Paraules que arriben a tothom

Com si fos aire fresc de tardor, Parole arriba a les nostres ciutats per convertir-se en el millor envàs. I si no, de quina millor manera podríem guardar el nostre menjar que en un vestit a l’estil Parole?

Parole pren la forma d’un fantàstic vestit de marca, adaptable i ideal per productes d’alimentació. Aquest parament d’un sol ús té un disseny tipogràfic amb aires vintage i, amb un inspirador aire desimbolt, que recorda a les referències italianes que el transporten al país del dolce far niente. I és que el seu disseny es diverteix fent servir diversos estils gràfics per oferir més dinamisme als envasos.

Continuar llegint

Centra García de Pou

L’ampliació de la central Garcia de Pou a Ordis pren forma

Les obres d’ampliació de les instal·lacions de la nostra central d’Ordis avancen a bon ritme. Hem aixecat dues naus amb l’objectiu d’optimitzar la zona de magatzem i preparació de comandes, de manera que doblarem la capacitat d’emmagatzematge, tindrem més fàcil accés a un nombre més elevat de referències i optimitzarem la preparació directa de comandes. L’objectiu final és garantir l’abastiment immediat als nostres clients, sigui quin sigui el volum demanat, i minimitzar el temps de preparació de comandes.

Continuar llegint

MÉS SOLUCIONS PER A L’EXTERIOR

L’estiu és ben viu encara i les altes temperatures conviden a passar la major part del temps a l’aire lliure. Pensant en els àpats en terrasses, jardins, càmpings, etc., ja en l’anterior article presentàvem solucions de vaixella resistent i de qualitat per a l’exterior. En aquesta ocasió proposem solucions per protegir tovallons i coberts a les taules a l’aire lliure. Es tracta de tovallons d’un sol ús enfundats de forma individual, de gran qualitat, suaus i resistents. Les fundes protegeixen els tovallons i els coberts de les incidències climàtiques, de manera que permeten deixar la taula muntada amb antelació sense haver de preocupar-se de si agafaran pols, humitat o etc.

Continuar llegint