Envases de cartón | García de Pou

Solució biodegradable per als nostres productes d’un sol ús: el cartró

Fins fa no res, la majoria dels milers de tones de plats, gots i coberts d’un sol ús consumits a l’any a Europa es fabricaven amb plàstics, mentre que només una part d’aquests productes eren plenament biodegradables. A mesura que ens hem anat conscienciant del nostre impacte en el medi ambient, hem anat canviant la seva composició i optant per utilitzar materials més ecològics. I aquesta és una tendència en augment. A Garcia de Pou apostem clarament per materials sostenibles, el màxim exponent és el paper / cartró.

Continuar llegint

Bufet desayunos | García de Pou

Esmorzar a l’estil Bufet

L’esmorzar és el plaer gastronòmic de tots els matins. Sona el despertador i ens aixequem relaxats i amb gana i és en aquest precís moment quan s’agraeix disposar d’un gran assortit d’aliments per fer que el primer àpat del dia sigui tot un festí.

Estarà d’acord amb nosaltres si li diem que una de les millors experiències que li aporta el fet de viatjar i allotjar-se a un hotel és l’esmorzar. I és que la gran varietat de productes que ofereix el bufet desperta la gana a qualsevol. Encara que, avui en dia, i per sort, aquest servei no és exclusiu dels hotels, ja que algunes cafeteries i restaurants també ofereixen un bufet d’aquest estil als seus clients.

Li ve de gust esmorzar?

Continuar llegint

García de Pou

Incorporem nova maquinària per ser més eficients i sostenibles

Durant 2018 i 2019 estem incorporant nova maquinària per augmentar la producció i satisfer la demanda dels clients encara més ràpidament. Però a la vegada ho fem també amb l’objectiu de potenciar la nostra voluntat de complir la proposta de Directiva europea del 28/5/2018 sobre la reducció de l’impacte ambiental de determinats productes plàstics, la qual indica que ben aviat una sèrie d’articles estaran prohibits, de manera que es farà molt evident la necessitat de tenir una bona oferta en cartonatge i materials alternatius.

Des de Garcia de Pou, apostem clarament per materials més sostenibles. Una prova és que totes les nostres màquines estan enfocades a la fabricació de productes de paper/cartró, materials respectuosos amb el medi ambient i substitutius del plàstic.

Continuar llegint

La elegancia de la comida para llevar

L’elegància del menjar per emportar

La manera que tenim d’entendre la gastronomia està canviat i l’auge que experimenta l’enviament de menjar a domicili n’és un exemple. Aquest costum s’ha convertit en un nínxol de mercat nou i una opció de negoci per a molts restaurants que no volen perdre l’oportunitat d’acostar el seu estil de cuina a qualsevol llar.

Estudis recents sobre el sector de la restauració a domicili asseguren que aquesta pràctica va en augment i que el seu públic és cada cop més divers. Però malgrat tot, i sense cap mena de dubte, el core target és el públic jove, cosmopolita i amb un poder adquisitiu mitjà que, amb les seves comandes, va fer que aquest sector aportés un valor econòmic de 2.400 milions d’euros tan sols a Espanya i s’estima que més de 21.000 milions en tot el món.

Continuar llegint

Nos gusta el café | García de Pou

ENS AGRADA EL CAFÈ

El cafè, aquesta beguda estimulant i aromàtica tan estesa arreu del món… Que bé que ens senta el cafè a certes hores. És un company inseparable per a moltes persones, i ha acabat convertint-se en una cultura, amb els seus ritus i costums.

Continuar llegint

El Parole s’imposa al carrer – Paraules que arriben a tothom

Com si fos aire fresc de tardor, Parole arriba a les nostres ciutats per convertir-se en el millor envàs. I si no, de quina millor manera podríem guardar el nostre menjar que en un vestit a l’estil Parole?

Parole pren la forma d’un fantàstic vestit de marca, adaptable i ideal per productes d’alimentació. Aquest parament d’un sol ús té un disseny tipogràfic amb aires vintage i, amb un inspirador aire desimbolt, que recorda a les referències italianes que el transporten al país del dolce far niente. I és que el seu disseny es diverteix fent servir diversos estils gràfics per oferir més dinamisme als envasos.

Continuar llegint

Centra García de Pou

L’ampliació de la central Garcia de Pou a Ordis pren forma

Les obres d’ampliació de les instal·lacions de la nostra central d’Ordis avancen a bon ritme. Hem aixecat dues naus amb l’objectiu d’optimitzar la zona de magatzem i preparació de comandes, de manera que doblarem la capacitat d’emmagatzematge, tindrem més fàcil accés a un nombre més elevat de referències i optimitzarem la preparació directa de comandes. L’objectiu final és garantir l’abastiment immediat als nostres clients, sigui quin sigui el volum demanat, i minimitzar el temps de preparació de comandes.

Continuar llegint

MÉS SOLUCIONS PER A L’EXTERIOR

L’estiu és ben viu encara i les altes temperatures conviden a passar la major part del temps a l’aire lliure. Pensant en els àpats en terrasses, jardins, càmpings, etc., ja en l’anterior article presentàvem solucions de vaixella resistent i de qualitat per a l’exterior. En aquesta ocasió proposem solucions per protegir tovallons i coberts a les taules a l’aire lliure. Es tracta de tovallons d’un sol ús enfundats de forma individual, de gran qualitat, suaus i resistents. Les fundes protegeixen els tovallons i els coberts de les incidències climàtiques, de manera que permeten deixar la taula muntada amb antelació sense haver de preocupar-se de si agafaran pols, humitat o etc.

Continuar llegint

vajilla-melamina

VAIXELLA RESISTENT D’ALTA QUALITAT PER A L’EXTERIOR

A l’estiu ve de gust  esmorzar, dinar i sopar a l’exterior. Es freqüenten bars, guinguetes de platja i restaurants amb terrassa, piscines, complexos turístics i càmpings on gaudir d’una bona vetllada a l’aire lliure en companyia de familiars i amics. Pensant en que aquest tipus d’establiments puguin oferir el millor servei, presentem una gamma de parament d’alta qualitat per a l’exterior.

Continuar llegint

TENDÈNCIES EN GELATERIES

Ja ha arribat l’estiu i amb ell l’snack per excel·lència d’aquesta estació: el gelat. Per renovar les seves cartes, les gelateries revisen especialitats clàssiques, presten atenció als hàbits de consum, tenen en compte les intoleràncies alimentàries, ofereixen gelats menys grassos i menys ensucrats i tenen cura de la presentació.

Influeixen en la decisió del consumidor a l’hora de comprar un gelat el sabor, el color, el preu, la presentació i, cada vegada més, els nivells de greix i calories. En aquest sentit han aparegut ja gelats que afegeixen stevia orgànica, gelats lliures de proteïna A1, de baix índex glucèmic, o que eviten la proteïna làctia. Existeixen fins i tot línies veganes de gelats. Alguns s’elaboren amb ingredients naturals i seleccionats al moment, entre els quals destaca la kombucha, una de les begudes més de moda i a la qual s’atribueixen beneficis sobre la salut. En definitiva, el que triomfa són els gelats artesans.

Continuar llegint